ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Výškové práce: -provádění výškových prací pomocí horolezecké techniky -opravy a nátěry fasád, ocelových konstrukcí, komínů.

Stolařství. Práce: -stolářské. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice, postele -okna, dveře.

Servis, oprava: -elektroinstalace, elektrikář.

Práce: -klempířské - pokrývačské

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Tesařství. Výroba: - střešní konstrukce ze dřeva - altány - pergoly - dřevostavby.

Elektrikářské práce - oprava, servis - elektrospotřebičů Zastupitel obce Lukoveček.

Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - výrobky z kovu.

Stolařství. Truhlářství. Stavební truhlářství. Výroba: - okna, dveře, parapety - skříně - schody - kuchyňské linky - stoly.

Práce: - restaurátorské - malířské - pozlacování.

Služby: - vodoinstalace - topenářství

Služby: - malířství, natěračství

Truhlářství, podlahářství. Výroba z masivu, dýhovaných DTD, lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dřevěné regály ... -špaletová a EURO okna -dřevěná schodiště, zábradlí. Repase: -historické dveře, vrata, okna.

Montáž, instalace, oprava, rekonstrukce: -elektroinstalace: -průmyslové -dpmpvní -hromosvody.

Práce: -instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační

Služby: - stavební činnost - zednictví

Služby: - autojeřábnické práce - nákladní autodoprava

Inteligentní budovy, domy: -řízení technologií, měření a regulace -dálková správa -vizualizace procesu -elektronika Nikobus: -kontrola nad osvětlením, vytápením -ovládání elektrických spotřebičů -ovládání žaluzií. -systémy EIB*, LON*.

Maloobchod, servis, oprava: - elektro - hromosvodů - spotřebičů - elektroinstalací.

Podlahářství: - dodávka a montáž dřevěných podlah - renovace dřevěných podlah - povrchové úpravy podlah - speciální dřevěné podlahy ( do tělocvičen, sportovních hal, špalkové podlahy, laminátové podlahy)

Malíř, natěrač. Práce: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, nátěry.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalatér, instalatér elektro, elektrikář -hromosvody.