ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektromontáže, montáž: -vnitřní silnoproudé i slaboproudé elektro rozvody (elektroinstalace) -kabelové přípojky -vnitřní a venkovní rozvody -vnitřní a venkovní osvětlení, - montáže hromosvodů.

Dřevovýroba. Práce: -truhlářské, truhlářství -stolářské, stolářství. Zakázková výroba: -nábytek -zahradní nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.

Činnost: - stolařství - truhlářství

Služby: -projektování (projekce, projekční činnost) ve stavebnictví -inženýrská činnost (dále jen IČ**) - výkon technického dozoru stavebníka -výkon koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví na staveništi (Koordinátor BOZP) -zpracování plánů BOZP stavby -výkon IČ** - výkon stavebního dozoru -zpracování odborných stavebně ...

Kontrola a čištení komínů, vložkování a opravy komínových systémů, servis a revize komínů a komínových systémů.

Provádíme: -servis, revize, měření, kolaudace, montáže komínových a topných systémů a zařízení, -čištění komínů, -výškové práce. -Pracujeme se značkou Schiedel. -Zlínský kraj

Práce, služby, rozvody: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské. Rekonstrukce: -koupelny. Dodávka, montáže: -sanitární technika -plynová, elektrická zařízení -kotle.

Stolařství,truhlářství. Dřevovýroba,výroba: -interiérový nábytek -kuchyně,kuchyňské linky.

Revizní technik elektrických zařízení E2/B, servisní technik plynových zařízení do 50 kW. Provádím revize vyhrazených elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, dále revize el. ručního nářadí a el. spotřebičů. Uvádění do provozu, čištění a servis plynových spotřebičů do 50 kW - domovní plynové spotřebiče na ...

Práce: -kompletní stavební práce. Stavba,montáž: -suché stavby - sádrokartony.

Výroba, stolařství, truhlářství: -nábytek z masivního dřeva - smrk, nábytku bytového: -patrove postele, jednoluzka, manzelske postele, komody, pradelniky, zrcadla, věšákové stěny skříně, police, nocni stolky, ulozne prostory atd.

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Elektroinstalace, elektromontáže: -rozvody telekomunikační sítě. Demolice a zemní práce: -ruční a strojní.

Geodetická a kartografická kancelář. Práce: -geodetické -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -účelové mapy -mapové podklady pro projektování.

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Stavební truhlářství. Zakázková výroba, doprava, montáže: -bytový i komerční nábytek -schody, dveře, zárubně, podlahy, zahradní chaty, altány, pergoly -další truhlářské výrobky včetně povrchové úpravy.

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář. Výroba: -nábytek, okna, dveře -dřevěné obklady.

Výroba: -dřevo -nábytek.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Práce: - tesařské, tesařství - izolatérské, izolatérství, izolace - pokrývačské, pokrývačství.

Truhlářství, truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývákové stěny -ložnice -pro obchody.