ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma. Kompletní stavební práce.

Práce: -elektrikář -elektromontážní, elektromontáže elektroinstalační, instalace elektro: -silnoproud, slaboproud.

Výškové práce - za použití horolezecké techniky: -rekonstrukce balkonů -malířské a natěračské -instalace, montáže: -reklamní zařízení -zateplovací systémy -kácení stromů -ochrana budov proti ptactvu -mytí oken, fasády ve výškách.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Kompletní práce: -malířské: -byty včetně válečku a linek -kanceláře, výrobní haly a sklepy -natěračské: -sádrokarton -okna, dveře, zárubně, okapy, ocelové konstrukce, ploty -podlahy -fasády hladké i brizolitové -nástřik radiátorů i přímo v bytech -výškové práce pomocí horolezecké techniky: -zavěšování reklam ...

Provádění: -zemní práce rozsáhlejšího objemu pro větší investory: -přípravné stavební práce pro dálnice, silnice a velké pozemní stavby. Strojový park: -dozery: -Komatsu, Hanomag, T130 -válce -nakladače kolové -bagry. Stavební dvůr: -Zlín-Lípa.

Generální oprava, servis -vodovody, kanalizace -zemní práce.

Projekce, realizace, montáže: -provětrávané pláště budov - fasády: -Alucobondové -keramické -cetrisové -kamenné -z kompaktních desek -z plechových kazet -z izotermických panelů. Montáže: -hliníková okna -slunolamy.

Práce: -zeměměřičské, kartografické -geometrické plány pro řešení majetkoprávních vztahů -mapové podklady pro projekty staveb. Služby: -právní a poradenská činnost v katastru nemovitostí.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské -materiál lamino velkoplošné. Zakázková výroba: -bytový nábytek: -kuchyně -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Práce: -elektromontáže, opravy: -elektrická zařízení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Dodávka, montáže: -tepelná čerpadla.

Prodej, dodávka, montáže: -klimatizace, chladící zařízení -tepelná čerpadla.

Instalatérství, topenářství. Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topo -rozvody vody a topení. Montáže: -bojlery, kotle, radiátory, vodovodní baterie. Výměna: -stupačky. Rekonstrukce: -koupelny, bytová jádra.

Práce: -komplexní stavební práce -zednictví, veškeré zednické, zedník Rekonstrukce, stavba, výstavba: -byty, bytová jádra -domy na klíč.

Revize: -NN a VN -elektroinstalací, strojů, přístojů, nářadí, hromosvodů. Elektromontáže: -silnoproud -slaboproud -přípojky NN -trafostanice -veřejné osvětlení.

Práce: -sádrokartonářské: -sádrokartony, minerální podhledy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby -rekonstrukce - podkroví, bytová jádra -tepelné izolace -zateplení stěn a fasády -podlahářské, plovoucí podlahy.

Práce: -zámečnické, stavební a strojní zámečnictví. Výroba - kusová i sériová: -strojní součásti na zakázku.

Montáž, opravy arevize vyhrazených plynových zařízení. Revize a zkoušky provozovaných kotlů a tlakových nádob.

Služby: -hydrogeologie -komplexní hydrogeologický průzkum -ochrana podzemních vod -sanace podzemních vod a zemin -vrty a vrtané studny -čerpací a migrační zkoušky -odběry a rozbory vzorků vody a zemin.

Stolařství. Atypická stolařská výroba na zakázku: - nábytek-kancelářský, kuchyňský, studentský, koupelnový - nábytek z masivu - vestavěné skříně, šatní stěny (šatníky) - vchodové dveře, dveře do interiérů - zahradní pergoly a nábytek - dřevěné ploty a obklady - dřevěné schody samonosné - dřevěné stupně pro schody na beton nebo ...

Pokládání, pokrývání, pokryvačství: -asfaltové střešní šindele na sedlových střechách. Opravy, oprava, údržba, rekonstrukce: -střechy s přispádováním včetně tepelné izolace -střechy nastavením nové vrstvy hydroizolace -antireflexní a udržovací nátěry střechy -lokální poruchy střech -hydroizolací.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.