ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Ohňostroje Zámečnictví Otevírání - byty - trezory - autavýroba - klíče a autoklíčečipování autoklíčů

Zpracování: -přírodní kámen. Kamenictví. Kamenosochařství.

Práce: -výškové pomocí horolezecké a speleologické techniky -stavební a inženýrská geologie.

Interiéry - návrhy - realizace Návrhy, realizace - kuchně Návrhy, realizace - kancelářský nábytek Návrhy, realizace - bytový nábytek - vestavěné skříně Dodávka - okna - dveře

Půjčovna,půjčování,zapůjčení: -mobilní stavební lešení RUX* (výška do 14 m). Dodávka,montáž: -energetická zařízení a technologie -kotelny,kotelen -výměníkové stanice -potrubí: -vodoinstalace -plynařské instalace. Služby: -inženýrsko-technické -stavební dozory technologie energetiky -energetické audity průmyslových ...

Výroba,instalace,opravy: -elektrických strojů a přístrojů. Práce: -elektroinstalace,elektromontáže.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví Pokrývačství, tesařství

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Projektová činnost ve výstavbě -Automatizované zpracování dat.

Stavební práce: -zateplování fasády,tepelné izolace -obkladačství,obkladačské - pokládka obkladů a dlažby.

Rekonstrukce,stavba,výstavba: -střechy,montáže střešní krytiny. Práce: -pokrývačské,pokrývačství -klempířské,klempířství -montáže sádrokartony -obkladačské,obklady,dlažba -zednické od A do Z.

Stavební firma. Provádění,výstavba: -jednoduché stavby. Práce: -ruční výkopové práce: -telekomunikace,plyn,energetické rozvody,atd. -demolice,zemní práce. Kovovýroba,výroba: -svařování a povrchová úprava kovů. Činnost zajištěna pomocí více jak 200 zahraničních pracovníků. Kategorie ubytování: -ubytovna s celoročním ...

Velkoobchod. Kooperace. Poradenství ve strojírenství.

Předmět podnikání: -Vývoj mechanických konstrukcí, poskytování software Koupě: -zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Výroba,oprava,servis,instalace,montáž: -elektrické stroje,přístroje -elektrospotřebiče. Práce: -elektroinstalační,elektroinstalace -elektromontážní,elektromontáže -elektrikář.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví

-Sklenářské práce. -Pomocné stavební práce. Zednictví

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti