ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební práce, firma: -stavby a demolice -rekonstrukce domů a bytových jader -sádrokartonové systémy -fasády -KNAUF - certifikace na požární sádrokartony -ISOVER - izolace -čištění fasád.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -interiérová a exteriérová svítidla -plastové elektroměrové a pojistkové skříně a rozvaděče. Havarijní služba. Oprava, elektromontáže, rekonstrukce, revize: -elektrická zařízení.

Práce: - revitalizace, rekonstrukce - balkóny, lodžie - zateplení budov, fasády - komplexní obnova - sanace - terénní úpravy - výkopové práce. Realizace: - střechy - výměna plastových oken.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování bytů, domů, školy, haly, kanceláře -natěračské, natírání oken a dveří, fasády, ocelové konstrukce.

Služby: -projektování, realizace a údržba zahradních a parkových úprav : - studie, návrhy, osazovací plány zahrad, technické výkresy komunikací, odpočívadel, zídek, pergol, oplocení, automatických bran - realizace úprav terénu, výsadeb záhonů, zakládání trávníků, dřevěných zahradních staveb, komunikací, odpočívadel, oplocení, automatických ...

Zakázkový výroba, dřevovýroba: -masivní dveře: -vnitřní, vchodové -vestavěné skříně -zárubně -schody, schodiště -obklady -podlahy -nábytek: -kancelářský, bytový Výroba a prodej: -řezivo včetně opracování.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění.

Práce: -domovní instalace: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení -PLYNařské, plynařství, instalace plynu.

-Dokončovací stavební práce Malířství a natěračství

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Fotografické služby

Půjčovna lešení. Pronájem certifikovaného německého rámového lešení nejvyšší kvality MJ UNI 70. Montáž a demontáž lešení. Doprava lešení na stavbu Další práce: - realizace fasád včetně zateplení - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - drobné stavební a zednické práce.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Silniční motorová doprava - osobní ...

Kominictví. Práce: -kominické -čištění, vymetání komínů -vložkování komínů -rekonstrukce komínů -revize, kontroly -fasádní komíny

Zastoupení firmy ROIS a Alyos. Renovace, montáž, poradenství: -bytových interiérů -stropních podhledů

Pokrývačství, tesařství od 09.11.2015 do 31.12.2099

Zámečnictví, nástrojářství

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu ...

Výroba a prodej nábytku a prodej elektrospotřebičů za internetové ceny.

Obkladačské a dlaždičské práce Zednické práce

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství -interiéry: -zpracování návrhu včetně dodávky na klíč -kanceláře, byty, obchody, restaurace, půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a kuchyní.

Renovace: - koupelny Vodoinstalační práce.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.