Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Celková rekonstrukce objektů a fasád. Provádění staveb, udržovacích prací a jejich odstraňování

Zednictví, zednické práce: - obklady - dlažby - zateplení fasád - sádrokarton - bourací práce.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Výroba a prodej: -silikonové a disperzní barvy -ušlechtilé omítky. Práce: -nátěry fasád, interiérů -montáž zateplovacích systémů a sádrokartonu.

dodávku obkladů a dlažeb - sádrokartonářské práce (jsme členy „Cechu sádrokartonářů České Republiky - malířské a natěračské práce - výstavbu rodinných domů (jsme smluvní partner firmy EUROLINE BOHEMIA, spol.s.r.o.)

Nabízí: - veškeré stavební práce, rekonstrukce, opravy, - obkladačské a natěračské práce, - sádrokartonářské práce, - tesařské práce.

Dodávka, montáž, prodej, sklad: -tepelná a zvuková, akustická izolace - montáž sádrokartonového systému KNAUF, RIGIPS, ISOVER - tepelná izolace CLIMATIZER PLUS - montáž střešní okna, okno VELUX - řešení interiérů na klíč - půdní vestavby a nástavby - dodávka a montáž minerálních podhledů THERMATEX a ARMSTRONG - zateplení fasád pomocí ...

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Naše firma se zabývá: - dodávka a montáž: - veškeré sádrokartonové systémy - parozábrany - střešní okna - kazetové stropní podhledy - OSB podlahy-Sádrokartonové-Cetris desky.

Práce: -sádrokartonářské -podlahářské -zednické -montujeme dřevostavby, okna, dveře.

Zednické práce. Provádí: -přípravné práce pro stavby -zednické, tesařské a sádrokartonářské práce.

Realizace, činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavba -montáž sádrokartony -obklady, dlažby -zateplení, zateplování fasád, zateplovací systém.

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

M & H UNIVERS Prodej, montáž: - sádrokartonových systémů KNAUF kompletní půdní vestavby, příčky, podhledy, bytová a koupelnová jádra. Prodej, montáž: - obkladové panely a lišty z USA ABITIBI - rekonstrukce bytových jader, koupelen, obložení stěn a stropů, půdní prostory a podkroví.

Provádíme výstavby střech na klíč, dále poskytujeme klempířské, sádrokartonářské práce. Poskytujeme záruku na práci v délce 60 měsíců. Reference od klientů.Jsme pojištěni do 10mil. na škody. Práce po celé ČR.

Výroba: -sádrokartonářské, zateplovací a izolatérské práce.

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Stavební práce. Zednické práce. Výkopové práce. Montáž sádrokartonu. Sádrokartonářské práce. Obklady, dlažby. Obkladačské a dlaždičské práce. Pokládka zámkové dlažby. Zateplení rodinných domů.

Montáž: -sádrokarton -tepelná a zvuková izolace -montované a zateplovací fasády -půdní vestavby.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Pokrývačské práce: - betonové tašky a ostatní krytiny. Montáže střešních oken. Klempířské práce: - okapy, žlaby, parapety, oplechování. Tesařské a truhlářské práce: - krovy, vazba, podhledy, parapety. Sádrokartony. Obchodní činnost.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.