Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Montáž sádrokartonových obkladů.

Elektroinstalace. Komplexní opravy bytů. Montáž všech typů sádrokartonů-podhledy-podkroví, příčky, stropy, kazetové stropy. Montáž plovoucích podlah. Malířské práce (nástřiky). Zednické práce. Zámkové a zámecké dlažby. Výroba: -houpací stojany a ručně tkané sítě.

Dodávka, montáž, práce: - izolační práce - izolatérské - sádrokartonové konstrukce - stropní podhledy z minerálních desek - zavěšené stropní konstrukce z minerálních desek - zateplování obvodových plášťů budov - fasády - pozemní a inženýrské stavby - výroba stavebně truhlářská, tesařská - zdvojené podlahy - antistatické - ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

ISO 9001:2008 Kompletní dodávky staveb a rekonstrukce na klíč. Stavby: - výstavba rodinných domků na klíč - průmyslové, zemědělské stavby - půdní vestavby a nástavby, sádrokartonové konstrukce - fasády a zateplení staveb - rekonstrukce teras a balkonů - přestavby a rekonstrukce koupelen a bytových jader - obkladačské práce. ...

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské - sádrokartónové - nátěry fasád a nástřiky Variopaint, Gottele.

Zednictví - montáž sádrokartonu, minerálních podhledů, zateplování podkroví - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - půdní vestavby - rekonstrukce panelových jader

Práce: - stavební - kamenické. Kamenické stavební práce: - podezdívky - opěrné zdi - dlažby - sokly - regulace potoků. Stavební a zednické práce: - rekonstrukce bytů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zateplené fasády - sádrokartonové konstrukce.

Stavby rodinných domků na klíč, půdní vestavby a nástavby, rekonstrukce obytných budov, přestavby bytových jader, přestavby rodinných domků, montáž sádrokartonových prvků

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Činnost, služby: -rekonstrukce-byty a bytová jádra, koupelny -montáž-sádrokartony a kazetové podhledy -půdní vestavby -obklady a dlažby -plovoucí podlahy.

Montáž: -protipožární nátěry, sádrokartonové systémy, kazetové minerální podhledy, tepelné, zvukové a protipožární izolace, střešní okna.

Stavebnictví: - sádrokartonové podhledy, šikminy, příčky - vnitřní okrasné omítky - zateplovací systémy - malby, nátěry.

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Montáž: - sádrokartonové příčky, podhledy - předsazené stěny - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Fast Pokrývačské práce: -montáž všech druhů střešních krytin -montáž střešních oken -čištění eternitových střech tlakem a jejich následná konzervace. Klempířské práce: -montáž klempířských prvků Cu, FeZn, Al, TiZn, Lindab -montáž plastových žlabů, svodů včetně doplňků -oprava a výměna klempířských prvků. Natěračské práce: ...

Služby: - zateplení fasád - rekonstrukce koupelen - malířské a natěračské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - hodinový manžel

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Stavební firma se specializací na fasády a omítky. Rekonstrukce, opravy, oprava, omítání, stavba: -fasád omítek domů, staveb, rodinných domků, objektů -půdní vestavby a přístavby. Zateplování, zateplení: -vnější pláště budov - certifikovaný zateplovací systém MULTITHERM-RELIUS. Izolace, hydroizolace: -střechy a základy ...

Práce: -pokrývačské -tesařské -sadrokartonářské.

Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské - rekonstrukce plochých střech - montáže střešních oken - sádrokartonářské práce a půdní vestavby.

Stavební firma. Činnost: - nízkoenergetické domy na klíč - průmyslové objekty - zemní práce - krby a kachlová kamna - sádrokartonové konstrukce - sanace objektů a jejich rekonstrukce - keramické obklady a dlažby - zateplení budov - grafické návrhy interiéru. Vzorková prodejna krbů a kamen v sídle firmy.

Práce: - montáže sádrokartonových desek - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader, koupelen, interiérů.