Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Montáž sádrokartonu, kazetových stropů a plovoucích podlah.

Firma Stavril s.r.o. vám díky svým zkušeným klempířům a tesařům zajistí stavbu, opláštění, montáž a rekonstrukci střech na klíč. Zaměřujeme se na kompletní realizaci střech na míru dle Vašich představ a to nejen v okolí Olomouce, ale také po celé České republice. V zimním období se především soustředíme na shoz sněhu a ledu ze střech pro Vaše ...

Práce, dodávka, montáž: -drobné stavební práce -montáž nabízeného sádrokartonu. -stříkaná pěnová izolace, tepelná izolace Velkoobchod, prodej: -stropní podhledy ROCKFON minerální, zateplovací a akustické.

Veškerá stavební činnost: - stavby na klíč - stavby moderních domků - rekonstrukce a modernizace objektů - zateplování objektů - sádrokartony - fasády.

Zabýváme se: - realizací novostaveb - rekonstrukcemi rodinných domů a bytů - nebytových či průmyslových staveb. Nabízíme tyto služby: • pokládka zámkové a žulové dlažby • zednické práce • obkladačské práce • malířské a natěračské práce • sádrokartonářské práce • elektroinstalační práce.

Stavební činnost, práce: - sádrokartonové konstrukce, systémy, příčky - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - základové desky Kontejnerová doprava.

Práce, služby: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu

Stavební práce: - zednické - omítky - zateplování fasád - montáž sádrokartonu - přestavby bytových jader - rekonstrukce domů, bytů, koupelen.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu - kazetové stropy.

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - zateplování - střechy - zemní práce - koupelny, bytová jádra - sádrokartonářské práce

Práce: - sádrokartonářské - zámečnické - svářečské

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - omítky - sádrokartonářské práce - návrh, realizace, údržba zahrad.

Rekonstrukce Vsetín rekonstrukce/opravy/poradenství Služby -Rekonstrukce domů, bytů -Obklady a dlažby -Strojní omítky -Malby a nátěry -Anhydritové lité potěry -Zateplování -Sádrokartony -Stropní podhledy -Stavební a dokončovací práce -Instalace vody a topení

Činnost, práce: - elektromontáže - zednické - sádrokartonářské - tesařské - vodoinstalatérské.

Práce: - malířské, natěračské - zednické - sádrokartonářské - zámečnické

Služby: - malířské a natěračské práce - písmomalířské práce - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - instalatérské práce

Firma STAVBY DAVID s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebních prací. Naší specializací je výstavba rodinných domů, ale provádíme i stavby hospodářských budov, půdní vestavby, rekonstrukce, zemní práce a také pokládky zámkové i žulové dlažby. Sídlo naší společnosti naleznete ve městě Mnichovo Hradiště, okres Mladá Boleslav. Působíme ...

Podlahářské a sádrokartonářské práce - pokládka a rekonstrukce podlahy.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Malby, nátěry. Nabízíme: -veškeré malířské a natěračské práce -rodinné domy, firmy, prům.haly. -stěrkové omítky -protipožární nátěry -vysokotlaké zařízení airless -malířské techniky(retro) -drobné zednické a sádrokartonářské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - hydroizolace střech - montáž střešních oken - sádrokartonářské práce.

Zednictví, práce: - zednické - omítky - montáž obkladů, dlažeb - zateplování fasád - sádrokartonářské práce.

Společnost MYPA STAV realizace a rekonstrukce bytů a koupelen s.r.o. provádí veškeré stavební práce spojené s rekonstrukcí a úpravou interiéru. Nabízíme kvalitu, spolehlivost a pevný termín dokončení zakázky. Naše sídlo najdete v Plzni. Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce, úpravy interiéru a kuchyní - ...

Činnost: - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - renovace parket a dřevěných podlah