Rozhodli jste se pro sádrokarton? Využijte sádrokartonářské práce zahrnující podhledy jednoduše opláštěné, příčky oboustranně opláštěné, podkroví a předsazené stěny. Součástí služeb je i malování a nátěry sádrokartonů, vložení izolace a vložení fólie.

Stavební společnost - rekonstrukce budov na klíč - zednické práce - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Jako stavební firma - zajišťujeme kompletní stavební práce od návrhů, stavební dokumentace, samostatné stavby až po vyřízení kolaudace. Řemesla, služby - tesařské práce - sádrokartonářské práce - truhlářské práce - topenářské práce - izolační práce - zednické práce

Rekonstrukce: -bytová jádra -rodinné domy Práce: -sádrokartonářské

Práce: -zateplování fasád -sádrokartonářské -výškové -obkladačské -rekonstrukce

Prodej a montáž - plastová okna a dveře -výstavba RD, pasivních domů, měření blover testem 0, 11 -NZÚ zateplení objektu -sádrokartony -veškeré zednické práce

Provádíme stavby a rekonstrukce včetně projektové dokumentace dodávky, kompletní fasádní práce, zateplení fasád, obklady a dlažby, instalatérské práce, montáž sádrokartonů, půdní vestavby, montáž střešních krytin, klempířské práce, hydroizolace, montáž plastových oken a balkónových dveří, imitaci pískovce, výškové práce, rekonstrukce rodinných ...

Stavební firma, rekonstrukce bytových jader, koupelen, koupelny na klíč, kompletní provedení staveb, stavební úpravy a rekonstrukce v domech a bytech, obklady a dlažby, sádrokartony, kuchyně, okna, dveře, plovoucí podlahy, parkety, lina, elektroinstalace, vodoinstalace.

Chystáte se k rekonstrukci bytu či domu? Pomůžeme, poradíme, realizujeme! Naše firma Vám nabízí kompletní rekonstrukce bytů, domů, bytových jader, interiérů. Koupelny, kuchyně, bytová jádra, obývací pokoje, nábytek. Nabízíme řešení interiérů na míru. Poskytujeme práce instalatérské, stavební, elektrikářské, podlahářské. Obklady, dlažby, ...

Montáže sádrokartonů v regionu Plzeňského a Středočeského kraje. Realizace půdních vestaveb na klíč, rekonstrukce bytů a bytových jader, montáže kazetových minerálních podhledů.

Montáž - sádrokartonové systémy Realizace a pokládka - obklady - dlažby i zámkové Rekonstrukce bytů na klíč - výstavby domů na klíč (od základové desky po střechu) Zednické práce

Stavební práce: -montáž sádrokartonů -zateplování fasád -nátěr fasád -rekonstrukce domů a bytů -rozvody vody, plynu, elektřiny -revize vody, plynu, elektřiny -pokládka koberců, lina -podlahové topení REHAU -výstavba sportovišť.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Stavební firma: -stavební práce, zateplování fasád -sádrokartonářské práce -vnitřní dekorační omítky -sanační omítky -prodej materiálů CAPAROL -tónovací zařízení CAPAMIX -míchání barevných fasádních i vnitřních barev na počkání v 900 odstínech. Autorizovaný prodejce.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Provádění vnějších i vnitřních zateplovacích systémů, úprava interiérů, sádrokartonové a protipožární konstrukce, suché podlahy, vodoinstalace, ÚT, solární systémy, výstavba a rekonstrukce, tesařské konstrukce.

Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce, zemědělské usedlosti -rekonstrukce výtahových šachet, výstavba nových -sádrokartony -elektro práce -voda, topení -vzduchotechnika. Sklad: Libušínská 60 Plzeň

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Kompletní stavební dodávky: -zateplení panelových domů -snižování podhledů -sádrokartonové příčky.

Dodávka a montáž keramických obkladů a dlažeb -sádrokartonářské práce -zateplování budov -rekonstrukce bytových jader. Doprava: -vozy Iveco s hydraulickou rukou -sklápěčka -kontejnery.

Stavební práce: -zateplování fasád na rodinných domech, -obkladačské práce -rekonstrukce koupelen -sanační omítky -sádrokarton.

Služby: -veškeré stavební práce -bourání nenosných příček v rámci rekonstrukcí -sádrokartonářské práce -štukování panelů a zdí -instalatérské práce -montáž vodovodních baterií a sanity -provádění elektroinstalačních prací -pokládka podlahových krytin, plovoucích podlah -obklady a dlažby -malířské práce -lakování, lakýrnické ...

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Montáže sádrokartonu půdní vestavby, podhledy, příčky, tepelné a zvukové izolace, dřevěné a plovoucí podlahy, kazetové podhledy, zahradní chaty.

Strojní omítky. Zateplování fasád. Sádrokartonové konstrukce. Obkladačské práce.