Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Hliníková okna a dveře Plastová okna a dveře Zimní zahrady Okenní a dveřní kování Stínící technika Parapety Sítě proti hmyzu Montážní servis.

Výroba, prodej, e-shop: - vitráže, zakázková výroba - výplně dveří, kuchyňských dvířek - restaurování - šperky, svítidla, stínidla

Malířství, lakýrnictví, natěračství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství ...

Kompletní sklenářské práce Prodej a montáž polykarbonátů Zasklívání lodžií Zastřešení bazénů Prodej a montáž zimních zahrad Prodej a montáž dřevěných eurooken, plastových a hliníkových oken a dveří Výroba, prodej, montáž dřevěných obložek a dveří.

Práce: - sklenářsképráce, pojízdná zasklívací služba - výroba izolačních skel - výroba nábytkového skla.

Jsme výrobci izolačních skel. Dále se zabýváme výrobou skleněných dveří, skleněných stěn, skleněných sprchových koutů a skleněných obkladů za kuchyňské linky. Kompletní zpracování plochého skla a zrcadel. Vše jsem schopni dodat včetně montáže a zaměření. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu.

Výroba, montáž: - zasklívací systémy lodžií - hliníkové zábradlí

Montáže obvodových pláštů - montáže prosklených fasádních a střešních konstrukcí.

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Sklenářství: - zasklívání oken, dveří, skleníků - zhotovení lepených akvárií - renovace skleníků s nátěrem - renovace balkonů a lodžií s nátěrem.

Stavební společnost - výstavba nízkoenergetických dřevostaveb - nadrozměrné zasklívání, instalace nadrozměrných skel - montáž, údržba a likvidace ocelových konstrukcí - výškové práce.

Prodej, montáž, servis - garážová vrata Zasklívání - balkóny - lodžie

Sklenářství SV-Okno Havarijní zasklívání do 24h, výlohy, izolační dvojskla, trojskla, prosklená schodiště, pískování skel, nadsvětlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklívání.

Prodej, montáž, servis: - zasklívání teras, pergol - bezrámové zasklení - hliníkové pergoly - hliníkové altány -žaluzie horizontální -žaluzie vertikální -šatníky, skříně na míru, vestavěné -INDECO Navíjecí a posuvné systémy: -rolety, vrata, hliníkové mříže -shrnovací stěny a dveře na míru i prosklené -markýzy, markýzové ...

Práce: - zateplování budov - zasklívání lodžií

Služby: - zasklívání lodžií - montáž rolety, žaluzie, markýzy

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Služby: - montáž zasklívacích systémů balkonů a lodžií - výroba vestavěné skříně na míru

Rámařství - paspartování Sklenářské práce - broušení - pískování skla Výroba - benátská zrcadla - reklamní zrcátka Ubytovací služby - 2 bytové jednotky (2 + 1, 2 + kk) - možnost dlouhodobého i krátkodobého pobytu

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - markýzy - sítě proti hmyzu Zasklívání balkonů.

Sklářská dílna. Výroba: - foukané sklo - oční protézy - laboratorní sklo - dekorativní předměty - dýmky, šlukovky.

Provádí: -sklenářské práce, sklenářství -řezání, montáž, polykarbonáty.