Líbí se vám skleněné sprchové kouty, skleněná zábradlí a schodiště nebo třeba skleněné obklady? Sklenářské práce zajistí broušení, vrtání, fazety, pískování a zasklívání výloh, střech, dveří a oken. Vybrat si můžete matované, izolační nebo kalené sklo.

Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Sklo dokonale oživí každý prostor a dodá mu punc luxusu. Chcete i vy originální skleněné vybavení domu nebo doplněk do exteriéru? Využijte sklenářské práce společnosti ACERA SKLO. Ze skla vyrábíme téměř cokoliv. Seženete tak u nás skleněné obklady, stěny, schodiště, zábradlí i skleněný nábytek. To vše přesně na míru vašim požadavkům.
Spolehlivé sklenářské práce? To je ACERA SKLO!
Služby, řemeslo: -sklenářství -zasklívání oken a dveří -izolační dvojskla -skleníky -velkoplošné výlohy -zrcadla různých typů a tvarů. Služby: -možnost zasklení přímo na místě -odvoz a dovoz na místo určení.

Sklenářské práce : - rámování obrazů - prodej skla a porcelánu.

Práce: -sklenařství -kalení skla -bezpečnostní skla -pískování skla.

Služby, práce: -broušení skla, sklo. -pískování skla. -zrcadla. -svatební číše. -skleněné sportovní poháry. -náhrobní desky ze skla. -keramické foto.

Řemeslo: -broušení skla.

Činnost: - zasklívání balkónů, lodžií, altánů, dělící příčky, výměna a rekonstrukce zábradlí - drobné zednické práce, opravy světlíků.

Návrh, výroba, realizace: -vitráže - okna, dveře, dělící stěny, nábytková dvířka -návrhy, argitektonické poradenství -vytrážové výplně -dárkové vitráže -tiffany lampy -obrazy.

Sklenářství: - zasklívání (práce v terénu) - broušení skla - vrtání skla - lepení akvárií, terárií, lepení UV lampou - rámování obrázků - paspartování - pískování skel a zrcadel, včetně ornamentů - lepení zrcadel, lepení skleněných obkladů - řezy diamantovou pilou - fazetování hran - výroba izolačních skel.

Práce, služby: - sklenářství - natěračství - malířství - zámečnictví

Práce: - zámečnické, instalatérské, vodoinstalace - kovářské - svářečské, klempířské - malířské, natěračské - sklenářské.

Skleněné dveře posuvné, skleněné dveře otvíravé i skleněné dveře v zárubni. Dále dodáváme skleněné stěny a sprchové kouty. Kompletní služby, konzultace, montáž a servis.

Zasklívání lodžií a balkonů. Výroba a montáž: - zábradlí.

Sklenářství. Slenářské práce. Zasklívání: - výlohy, dveře, okna - sklem prostým, ornamentním, lepeným, izolačním. Vrtání, broušení a řezání všech tvarů a druhů skel. Lepení zrcadel do interiéru, koupelen. Rámování: - obrazy, plakáty, zrcadla. Sídlo firmy: - U Dílen 3216/6, Ostrava - Martinov.

Výhradní výrobce a distributor posuvných rámových hliníkových systémů GLASA a Veranda. Nejpoužívanější systémy pro zasklívání balkónů, lodžií, teras, zimních zahrad a venkovních zastřešení. Zateplení balkónů a lodžií je jedním z doporučovaných a podporovaných řešení v opatřeních pro revitalizaci panelových sídlišť. Základ systému tvoří lehká ...

Speciální stavební a výškové práce : - dodatečné zateplování budov - opravy a nátěry fasád - pokrývačské a klempířské práce - montáže a revize hromosvodů - pokládka dlažby, lepení obkladů, zámková dlažba - dřevěné podlahy - půdní vestavby, sádrokartonové konstrukce - zasklívání balkonů a lodžií - tlakové čištění ...

Malířství, natěračství, sklenářství. Malířské techniky, nástřiky, malby, nátěry, sklenářské práce a bytové ůpravy. Úklidový servis. Kalkulace a poradenství zdarma.

Služby, řemeslo: -sklenářství. Služby: -zasklívání oken a dveří -řezání zrcadel a skla -broušení a vrtání zrcadel a skla -dovozová skla a zrcadla s ornamenty -fazetování zrcadel -bezpečnostní sklo CONNEX -drobné opravy na počkání -drátosklo leštěné i barevné.

Nabídka rámování obrazů a grafiky včetně paspartování a restaurování.

Prodej, dodání a montáž: - žaluzie (všechny typy a druhy): - vnější i vnitřní, meziskelní - isso (ISO) design - dřevěné i lamelové - specielní i pro počítačová pracoviště - vertikální (svislé) i horizontální (vodorovné) - přímé i šikmé (šikminy), oblouky - střešní a jiné - rolety: - hliníkové i plastové (PVC): - venkovní ...

Sklenářství - práce sklenářské

Ruční umělecké pískování zrcadel, čirých a pokovených skel.

Sklenářství, práce: -sklenářské. Zateplování oken všech druhů. Provozovna: Prašingerova 89/9, 500 08, Hradec Králové - Nový Hradec Králové

Provádí práce: -instalace - žaluzie všechny typy -těsnění oken, dveří -rolety venkovní i vnitřní, markýzy -lamelové dveře -sítě proti hmyzu -výměna kuchyňských desek -zasklívání lodžií.

Lité hliníkové výrobky: -Ploty: -z profilů -lité -Brány: -otevíravé -pojezdové -Dveře -Zábradlí: -balkónové -schodišťové -Zahradní nábytek: -stoly -lavice -židle -Pouliční lampy.