Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Klientům nabízíme služby v následujících oblastech: STAVEBNÍ PRÁCE A ŘEMESLA * Návrhy, výroba a výstavba zahradních pergol * Výroba nábytku z lamina na zakázku * Zpracování návrhu interiérů a 3D simulací * Zhotovení obkladů a dlažeb * Sádrokartonářské práce a výstavba suchých staveb * Výstavba a revize elektrických vedení * Likvidace a ...

Naše služby: - zakázkové truhlářství - tesařství - zednické práce.

Provádíme tyto práce: -tesařské -pokrývačské a klempířské -opravy starých střech, novostavby -půdní vestavby, sádrokartony -zateplování staveb -zednické a stavební práce -elektromontážní práce .

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Stavební výškové práce prováděné pomocí horolezecké techniky

Tesařské práce Zateplování - rodinné domy Veškerá stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce.

Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství -tesařské, tesařství.

Klempířství-pokrývačství. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž střešních oken -zateplení půdních prostor -střechy na klíč -rekonstrukce střech.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a zednické práce.

Stavební činnost: -zednické práce -zateplení budov -tesařské práce -izolace střech a balkónů -dlažby. Montáž suchých staveb: -podhledy -půdní vestavby -obklady stěn -příčky.

Tesařství, klempířství, pokrývačství: - klempířské práce spojené s kompletací dodávek střech - montáže okapových systémů - oplechování střech a střešních prostupů - pokládka střešních krytin - izolace proti vlhkosti - prodej a montáž klempířských prvků.

Stavební firma Václava Panáčka působí na trhu stavebnictví od roku 1995 a v roce 2008 došlo k transformaci na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavební práce: - přípravné a dokončovací stavební práce - stavba, výstavba rodinných domů na klíč - zateplování fasád domů, rodinných domů - střešní vazby, altány, pergoly, zahradní domky - rekonstrukce ...

Pokrývačství, tesařství.

Střechy na klíč: - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Tesařské práce, dřevostavby provádí - tesařské práce Pokrývačské práce - pokrývačské práce Rekonstrukce - střechy Klempířské práce provádí - klempířské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské prácerekonstrukce - střechy

Stavební firma: -výstavba RD -novostavby -rekonstrukce, půdní vestavby a nástavby -výměna oken a dveří, stavební výplně -rekonstrukce střech, výměna krytiny (BRAMAC, Tondach a jiné) -pokrývačské práce -klempířské práce (žlaby, svody, oplechování, celoplechové střechy, měď, titanzinek, pozink) -tesařské práce (krovy, impregnace ...

Tesařství Klempířství Pokrývačské práce - rekonstrukce střech

Dřevovýroba. Práce: - truhlářské - tesařské.

Tesařství. Výstavba: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - střechy a tesařské konstrukce. Stavby na klíč.

Pokrývačství, tesařství Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Klempířství a oprava karoserií

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Služby: -izolace plochých a šikmých střech, -izolace spodních staveb, bazénů, jezírek a jímek -tesařské, pokrývačské a klempířské práce -střechy na klíč, renovace a hydroizolace střech, chemické izolace a zateplení střech.

Firma Pila Hertice byla založena v roce 1995 panem Jindřichem Vlčkem. Po celou dobu svého působení na trhu klade významný důraz na kvalitu, včetně odborného poradenství v oblasti dřevozpracování. Zabýváme se prodejem stolařského a stavebního řeziva jako např. hranoly, fošny, desky, sušené fošny a desky, palubky a podlahovky. Kulatinu Vám dle ...