Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA a na zahraniční vozidla -autodoplňky -autopříslušenství. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Práce: -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské

Tesařské práce Truhlářské práce Podlahářské práce

Tesařské práce, tesař, stavební tesařství. Práce na střeše. Rekonstrukce střech a montáž dřevěných konstrukcí, konstrukce. Dřevostavby, dřevěné stavby, stavba ze dřeva, sruby.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Pokrývačské práce Pokládka a opravy střešních pláštů. Krytiny betonové, pálené, plechové, vláknocementové a další. Tesařské práce Krovy, pergoly, altány, přístřešky - dodávky, rekonstrukce, opravy. Klempířské práce Stavební klempířství, falcované krytiny, fasádní prvky.

Stavební práce: - zedníci - obkladači - tesaři - podlaháři - sádrokaronáři - zateplovací a izolatérské práce - akustické a antivibrační opatření - rekonstrukce - výstavba rodinných domů na klíč.

Tesařské práce Klempířské práce Rekonstrukce - střechy (šikmé a ploché)pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Tesařské práce Truhlářské práce Stavba - rodinné domy na klíč Zednické práce

Střechy siding Štancl Vážení návštěvníci, naše firma Střechy siding Štancl, nabízí veškeré tesařské, klempířské, pokrývačské práce a fasádní odvětraný systém Siding (Royal Crest) pro spolehlivou ochranu Vašeho domova. Jsme specialisté na střechy na klíč, rekonstrukce střech a jejich zateplení. Rovněž tak vyřešíme Váš podkrovní prostor, k Vaší ...

Potřebujete provést tesařské nebo pokrývačské práce? Obraťte se na nás. Naše firma Vám nabízí - tesařství, pokrývačství, sanace, rekonstrukce historických objektů, dřevostavby. Vyrábíme a montujeme dřevěné šindele. Při pracích na sanacích dřevěných konstrukcí památkově chráněných objektů a objektů lidové architektury používá naše společnost ...

Výroba, prodej, montáž: -nízkoenergetické domy -montované rodinné domy-dřevostavby -střešní konstrukce, krovy -obkladová palubka -dřevěné ploty, zahradní nábytek -řezivo-latě, prkna, hranolky. -(rodinný dům*, dřevostavba, palubky, prkno, hranoly, hranolek) -zahradní domky, chatky (chatka) -pergoly.

Kompletní tesařské práce Hydroizolace Klempířství Zámečnictví Výroba zámků a kování

Tesařské práce Zateplování střech Klempířské práce Montáž - střešní krytiny - střešní okna

Montáž, oprava, rekonstrukce: -krovy

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce.

Stavební firma. Stavební a rekonstrukřní práce ve stavebnictví: -odborné posouzení stavebních prací -zajištění projektu -poradenská činnost -zpracování kompletního rozpočtu prací -vlastní realizaci stavby -kompletní rekonstrukce -opravy a rekonstrukce památek. Práce: -stavební -pokrývačské -klempířské -tesařské ...

Provádíme stavební úpravy a rekonstrukce. Specializujeme se na: - instalace hromosvodů a jejich revize - elektroinstalace a jejich revize - střechy, krovy, tesařské, pokrývačské a klempířské práce - zateplování budov Stavební úpravy v Praze a okolí.

Tesařské práce: - krovy - dřevěné přístřešky - zahradní domky, altánky - garážové přístřešky - pergoly. Stavební činnost.

Tesařské prácevýroba a montáž - krovystavba - pergoly - dřevěné přístřešky - zahradní domky - altány Montáž - lešení Pokládka - dřevěné obklady Pokrývačské prácepokládka - pálené a betonové krytiny - bonské šindele Montáž - střešní okna VELUX.

Provádíme tesařské, pokrývačské, klempířské a zednické práce. Provoz dodávkové dopravy.

Výroba - pergoly - altány - zahradní domky - stání pro auta Realizace a rekonstrukce - střechy

Nátěry střešních konstrukcí Tesařské práce Prodej - střešní materiál Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní materiál