Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce: - střechy - pergoly - verandy.

Práce: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce - opravy střech - pokrývání střech. Výroba: - americké okapové systémy. Půjčovna, pronájem, půjčování, montáž: - rámové stavební lešení SPRINT 0, 75.

Pokrývačství. Pokrývání, oprava: - střechy. Řemeslnické práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Montáž - střešní konstrukcepergoly - altány Ploty Plovoucí podlahy Rekonstrukce - střechy

Malování Tesařské práce Sádrokartony Obklady - dlažbypokládka - podlahy Zednické práce

Tesařské práce Lešenářské práce

Tesařské práce Truhlářské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč

Prodej - stavební řezivo Montáž - krovy - zahradní pergoly Nákup - stavební řezivo

Tesařské práce Pokrývačské práce

Dřevostavby Kompletní realizace šikmých střech - pokrývačské práce Dodávka - střešní krytinykompletní dodávka - střešní materiál

Ošetření řeziva nástřikem Tesařské práce - altány - odborné poradenství rekonstrukce - střechy Atypické střechyrekonstrukce - střechy Vikýře