Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce, řemesla, projekty, revize: -plynoinstalační -topenářské -vodoinstalatérské

Plynoinstalační práce. Dodávka: - solární panely - tepelná čerpadla Topenářské práce. Instalatérské práce.

Práce, řemesla: -vodoinstalatérství -topenářství -kanalizace

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Řemesla, služby - elektroinstalační práce, elektrikářské práce - topenářské práce - zednické práce - zámečnické práce - vodoinstalační práce, vodoinstalatérské práce - vodo, topo - obkladačské práce

Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Stavba, montáž, maloobchod, prodej: -krby -kamna -stáložárna kamna JOTUL -krbová kamna a krbové vložky s teplovodním výměníkem -krbová kachlová kamna -krbové vložky -sporáky na tuhá paliva -kotle na tuhá paliva, dřevoplyn a plyn, pelety Služby: -veškerá instalace, dovoz, montáž -montáž topení a podlahového topení -akumulační ...

Provádíme instalatérské práce. Montáže kanalizace, topení, kotlů, solárních systémů pro ohřev vody, tepelných čerpadel. Realizujeme i stále aktuálnější přestavby kotlů na tuhá paliva na automatické kotle s topením na pelety i uhlí.

Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Dodávka - černá a nerez ocel. Velkoobchod - trubní tvarovky. Výroba - trubní tvarovky.

Práce: -voda-plyn-topení: -(ocel, měď, plast, pozink) -projektová dokumentace -rozvody plynu, topení, vody -podlahové vytápění -dodávka plynových a elektrických spotřebičů -revize plynoinstalací -zajištění vložkování komínů -servis, záruka.

Řemeslo, práce, montáž, servis: - plynoinstalatérské práce, plynař - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - práce vodo topo plyn. Hodinový manžel.

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -plynařské. -čištění domovních odpadů. -jádrové vrtání. -rozmrazování topení.

Práce: -plynoinstalační. -topenářské. -vodoinstalační.

Montáž a instalace: -ústřední topení -plynoinstalace -vodoinstalace.

Voda, topení, plyn. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynářské.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -rekonstrukce bytových jader. -výstavba rodinných domů.

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské Prodej, montáž: - kotle

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Práce: -domovní instalatérské, instalatérství: -VODOinstalatérské, vodoinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, planařství, plynoinstalace.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Topenářské práce Prodej - veškeré topenářské příslusenství - dlažby - obklady - sádrokartony.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce bytových jader -kompletní rekonstrukce bytů Práce: -zednické -sádrokartonářské -obkladačské -topenářské -instalatérské

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topo, topenářské, topenářství, topení -plynařské, plynoinstalace. Maloobchod, prodej: -vodovodní baterie.

Opravy a montáže plynových zařízení, vodovodů, kanalizací a topení. Autorizovaný plynoservis vybraných spotřebičů: -C&M, WOLF, KARMA, VIADRUS. Autorizovaný servis HANSGROHE.