Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární systémy - výrhadní zastoupení VIESSMANN Dodávka a montáž - tepelná čerpadla - výrhadní zastoupení VIESSMANN Topenářské práce Rekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Vodoinstalatérství, topenářství

Montáž - solární systémy JUNKERS Topenářské práce Vodoinstalační práce

Elektroinstalační práce Topenářské práce Zateplování - budovy Stavba - domy i na klíč - půdní vestavbyrekonstrukce - budovy Vodoinstalační práce

Realizace: - teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla. Dodávka, montáže, oprava, pozáruční servis: - rekuperace, rekuperační jednotky - integrované zásobníky tepla IZT, podlahové vytápění - solanková zařízení - elektrokotle Protherm, Dakon - klimatizace, tepelná čerpadla.

Instalatérské a topenářské práce Plyno-instalace Čištění odpadů. Zednické práce.

Plynoinstalační práce a servisní práce s tím spojené Topenářské práce a servisní práce s tím spojené Vodoinstalační práce a servisní práce s tím spojené

Oprava a montáž topných systémů, podlahového vytápění, rozvodů vody, domovních odpadů či venkovní kanalizace.

Elektrikářské práce Kominické práce Zajišťuje - plynařské práce Topenářské práce Zednické práce Čištění, opravy - kanalizace Vodoinstalační práce

Nabízíme: - rozvody vody, kanalizace, topení, plynu - obchodní zastoupení podlahového vytápění Gabotherm

Práce: - voda, topení, plyn - topenářské práce - plynařské práce - instalatérské práce - vodoinstalace Montáž: - vytápění podlahové topení - plastové potrubí specializace.

Montáže, prodej: - podlahového vytápění, radiátorů a solárií ( topení, radiátory, solária). Specializace na nerezové ohřívače vody včetně solárů a nerezové kotle na dřevo.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody - topenářské práce, topenářství, montáže topení - plynařské práce, plynoinstalace, rozvody plynu.

Služby, montáž, oprava: -topení a plyn. -revize plyn. Autorizovaný servis: - plynové kotle PROTHERM.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Drobné stavební práce - řemeslné práce Vodoinstalační práce

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, montáže topení. Zednické práce. Zemní a výkopové práce. Nákladní autodoprava.

Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Vodoinstalatérství, topenářství

Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalační práce, vodoinstalace. Rozvody vody, topení. Montáže, instalace: - tepelná čerpadla - solární kolektory - drobná elektroinstalace.

Vodoinstalatérství. Člen CTI, firma je schopna převzít jednotlivou zakázku do 10mil. korun Vodoinstalatérské práce. Zajištění práce na klíč a prodej materiálu: -návrh, zhotovení, oprava, údržba ústředního topení -rozvody vodoinstalací, topení v mědi -oprava a montáž kuchyňských linek -montáž sanitární keramiky (WC, vany, umyvadla), ...

Nabízím služby hodinového manžela v Praze 3. Provedu veškeré interiérové práce a drobné opravy. Zajišťuji pokládky podlah a koberců, topenářské a instalatérské práce či montáže nábytku.