Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Hlavním posláním Europe Easy Technology je pomoc zákazníkům s technologiemi pro úsporu jejich nákladů na energie. Zástupci EET Vám poradí s moderními a trendovými způsoby řešení vytápění, klimatizace a osvětlení s garancí trvalé úspory provozních nákladů, se systémovým řešením problémů v oblasti optimalizace investice a provozu systémů vytápění a ...

Instalatérské a topenářské práce, rekonstrukce bytových jader. Nabízíme instalatérské i topenářské práce od výměny vodovodních baterií až po rekonstrukce bytových jader, rozvodů vody či výměny otopných těles a kotlů. Veškeré služby jsou určeny pro Brno i okolí.

Topení - voda - plyn. - ontáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení - STL, NTL - propanové a olejové hospodářství - t opné sytémy vodoinstalace - instalatérské práce.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti revize plynových kotlů, tlakových nádob a prohlídek nízkotlakých kotelen. Při prohlídkách proškolíme vás i vaše zaměstnance a včas vás upozorníme na nutnost opakování veškerých služeb.

Práce: -zednické a obkladačské -instalatérské -topenářské -rekonstrukce koupelen.

Provádí: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce

Zajišťuji nové rozvody i revize elektroinstalací a stávajících rozvodů. Navíc nabízím také montáž a servis elektrického topení a solárních panelů.

Provádí: -topenářské práce -vodoinstalační práce. Zapojení kotlů a tepelných čerpadel.

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérské práce: - rozvody vody - kanalizace. Topenářské práce.

Zámečnické a instalatérské práce. Svářečské práce. Opravy: -topení -odpady -bytová jádra. Rozvody vody. Po-Pá dle dohody se zákazníkem. Provozovna: Pražská 54, Kolín

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Nabídka instalatérských, zednických, topenářských a elektrikářských prací. Provádění čistění kanalizací i odpadů.

Montáž: - podlahové vytápění - ústřední vytápění Rekonstrukce - bytová jádra Instalace: - rozvody vody.

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Provádíme: topenářské práce, zámečnícke práce.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Topenářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Zámečnické práce. Vodoinstalační práce.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -potrubářské práce -plynařské práce. Revize: -plynu -elektro -TNS. Rekonstrukce: -rozvodů vody z ocelových a plastových materiálů -kanalizace, vytápění -domovních a technických plynovodů -výměníkových stanic a kotelen. Vše včetně dodávky materiálu, tlakové zkoušky a revize.

Provádění instalatérských a topenářských prací.

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Kompletní stavební činnost Drobné montážní práce Vodoinstalační práce

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Projekce, montáž: - topení - voda - kanalizace.

Montáž, dodávka: - topné systémy - měřicí technika - inženýrské sítě - mobilní kotelny.