Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Provádím obklady a dlažby, drobné zednické práce, instalatérství, topenářství a další řemeslné práce. Navštivte můj web.

Služby: - truhlářství, - zednictví, - vodoinstalatérství, topenářství, - tesařství.

Naše instalatérství a topenářství ke své práci využívá nejkvalitnější a nejlepší materiál. Zákazníkům nabízíme vypracování přesného rozpočtu ZDARMA.

Stala se Vám havárie vodovodního potrubí, topení či plynu? Hledáte odborníka, který kvalitně a v rychlosti odstraní tyto závady? Kontaktujte instalatéra Jiřího Vyskočila z Rakovníka.

Prodáváme instalatérský materiál a zboží. Nabízíme individuální množstevní slevy. Dále provádíme montáže, opravy a údržbu rozvodů vody, odpadů, plynu a topení. Vytvoříme pro Vás 3D vizualizaci nového bytového jádra

Montáž plynových kotlů Protherm, Ariston, JUNKERS, Dakon, Baxi. Prodej, montáž plynové hořáky, topidla, tepelná čerpadla, zásobníky TUV, regulace, rozvody topení, podlahové topení. Montáž rozvodů vody, odpádů, kanalizace. Dále nabízíme prodej a montáž radiátorů a konvektorů. Plynoinstalace.

Plynoinstalační práce Topenářské prácemontáž - podlahové a ústřední vytápění Montáž - podlahové a ústřední vytápění Kompletní dodávky, montáž a opravy - koupelny Vodoinstalační práce - výměna a montáž domovních vodoměrů

Stavební firma. Služby v oboru stavebnictví a instalatérství.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej - plynoinstalační a topenářský materiál Prodej - vodoinstalační materiál

Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Maloobchod, prodej: - čerpadla, domácí vodárny, tlakové nádoby, radiátory, bojlery, kotle, oběhová čerpadla, baterie, sprchové kouty, vany, dlaždice, obklady a sanitární keramika.

Činnost: - stavební projekce - rodinné a bytové domy - průmyslové závody - vypracování projektů ústředního vytápění, - rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic - zpracování studie pro úspory ve vytápění - energetické audity - poradenství. Služby: - instalace voda, topení, plyn.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Práce: -instalatérské a topenářské.

Elektrikářské práce Topenářské práce Bourací práce Obkladačské práce Rekonstrukce - domy Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra Vodoinstalatérské práce

PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Služby, voda-topení-plyn: -domovní a venkovní instalace vody, kanalizace -ústřední a etážové vytápění -podlahové topení -dodávka a montáž plynových rozvodů včetně projektu a revize -průmyslové instlace vody, kanalizace, vytápění, plynu -autorizovaný servis kotlů DAKON -prodej, montáž a servis kotlů značky ATMOS -připojení vodáren -montáž ...

Instalace vody, topení, plynu, solárních systémů. Dodávka včetně materiálu

Úspora nákladů na energie od 20-100% v závislosti na zjištěném stavu a možnostech již stojících objektů a nebo objektů ve výstavbě. Služby: -Projekt, diagnostika. -Zajištění financování. -Odstranění vad. -Demontáž nevyhovujících konstrukčních prvků. -Instalace izolací nebo dodatečné úpravy. -Instalace systémů řízeného větrání s rekuperací ...

- vodoinstalatérství - topenářství - zednictví - stavby - změny staveb - odstraňování staveb - nákladní vnitrostátní doprava - mezinárodní nákladní doprava

Maloobchod, montáž: -voda-topení-plyn -vodoinstalační materiál -plynoinstalační materiál -topenářské práce -instaletérské práce.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské, - zamečnické.