Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce: -domovní instalace, instalatérské: -vodoinstalace -topenářské -plyařské. Dodávka materiálu.

Nabídka topenářských, instalatérských a plynařských prací. Prodej a montáž solární soustavy včetně regulace.

Služby, práce: -topení -plyn -topenářské práce -plynařské práce.

Realizace a rekonstrukce topných systémů a tepelných zdrojů. Předávací stanice tepla: - výměníkové stanice horkovodní a parovodní - směšovací stanice tepla - redukční stanice páry - regulace předávacích stanic - obchodní názvy typových výměníkových stanic - servis výměníkových stanic.

Topenářství - plynoinstalace Práce: -topenářské -plynařské.

Topenářství Keprta Josef Topení, voda, plyn. Topenářství, instalace, montáž: -topení - měď, plastkov -kotle - kov, litina do 200kW -rekonstrukce starého topení Vodoinstalace: -plast, měď, nerez -rozvody nové i rekonstrukce starých rozvodů -instalace odpadů - NOVODUR -rekonstrukce koupelen - voda, odpady, ...

Topenářství Maloobchod, prodej, montáž, rekonstrukce, oprava, servis: -kotelny -ústřední topení -vodoinstalace -plyn.

Topenářství Servis a oprava: -topení -voda -plyn.

Instalatérství Pokorný Práce: -instalatérské voda, topení, plyn -montáž vnitřních rozvodů vody a kanalizace -kompletní montáž ústředního vytápění z různých materiálů kov*, měď*, plast -montáž venkovních přípojek vody a kanalizace -kompletní rekonstrukce bytových jader -plynové přípojky -projektová dokumentace ...

Instalace ústředního vytápění, zdravotechniky a plynoinstalace. Provozovna a korespondenční adresa: THERMOKOMPLET Lipová 66 289 12 - Třebestovice

Odborně provádíme instalatérské práce pro domácnosti i malé provozy, topenářské práce, plynařské práce, strojní čištění odpadů a drobné opravy v domácnosti. Tradice rodinné firmy se datuje od roku 1991. Zaručujeme kvalitu řemeslných prací, ochotu a nízkou cenu. Volejte pohotovostní servis na tel. č .775 662 367.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Plynařské, vodoinstalatérské a topenářské práce.

Dodávky regulovaných a řízených soustav a zařízení pro racionální výrobu, rozvod a spotřebu tepla. Projekce: - topení - voda. Realizace, výroba: - topení - plyn - voda - zdravotechnika - včetně materiálu. Měření a regulace.

Projekční činnost a montáž: -ústřední vytápění, topení -kotle plynové, elektrické, dřevní -venkovní teplovody -výměníkové stanice -plynové rozvody NTL, STL vnitřní a venkovní -rozvody PB propan-butan -tlakové zásobníky -olejové kotelny. Firma neprovádí drobné opravy u spotřebitelů.

Služby. Topení: -kotelny -vyměníkové stanice -montáže ústředního vytápění aj. Plyn: -plynovody: průmyslové, venkovní, domovní, distribuční -plynové přípojky -revize plynových zařízení. Voda: -rozvody vody: průmyslové, venkovní, domovní -požární vodovody. Kanalizace. Chlazení: -montáž klimatizační jednotky.

Chemické čištění energetických zařízení.Topenářské a instalatérské práce, podlahové vytápění.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

ROSI Práce: -instalaterské a topenářské -rozvody vody, odpadů -domácí vodárny -havarijní služby instalaterské -topení - radiátorové, podlahové, horkovzdušné atd. -stavební úpravy -elektroinstalace -pokládka zámkové dlažby -obklady koupelen i bytových jader.

Montáž, rozvod: - voda, topení, kanalizace.

Práce: -topenářské -potrubářské -kotlářské.

TRUHLÁŘSTVÍ: -zakázková výroba, dřevovýroba, tesařství -práce truhlářské, tesařské, podlahářské OKNA: -eurookna 68, okna zdvojená, špaletová, otočná, výklopná DVEŘE: -dveře 68, vchodové i vnitřní dveře - rodinné i činžovní domy, včetně schránek, domácího vrátného, zvonků -obložkové zárubně SKŘÍNĚ: -vestavěné skříně ...

Provádíme : - plynoměrová služba - instalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - stavební práce. Projekty a revize plynu, topení a kotlů.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.