Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Zámečnictví Stavební činnost Topenářství Obchodní činnost

Voda, topení, plyn. Práce: -instalatérské - voda (opravy, havárie, výměny): -pozink, plast, měď, nerez -rozvody vody a odpadu -rekonstrukce koupelen, vany, umyvadla, bidety, WC mísy, sprchové kouty -montáže baterií, sanitární techniky a ohřívačů vody (průtokové, plynové karmy, bojlery) -topenářské - topení: -montáže, ...

Služby: - plynofikace kotelen a objektů včetně montáže či rekonstrukce topných systémů a zdravotechnických systémů. - výstavba, rekonstrukce plynovodů a rozvodů vody

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. Služby: -projekce v oboru vodo, topo, plyn.

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody, tlakové zkoušky - montáž ústředního topení, klasické a podlahové - plynoinstalace (klasické v oceli, v mědi) - rekonstrukce a čištění kanalizace - rekonstrukce koupelen - solarní systémy - tepelná čerpadla - kotle na plyn kondenzační, ...

Vodoinstalatérské, topenářské práce.

Naše firma se od roku 1995 zabývá převážně správou a servisem tepelných zařízení, kotlů a kotelen. Mezi naše činnosti patří také údržba výměníkových stanic, VZT a dalších zařízení, vyrábějících teplo.

Zateplování panelových domů Výstavba: - rodinné domy. Rekonstrukce: - památkové objekty - obytné budovy. Práce: - tesařské - zednické - topenářské - elektrikářské - pokrývačské - zemní práce JBC* - vodoinstalační.

Naše služby: - komplexní instalatérské a topenářské práce - rekonstrukce bytových jader a bytů.

Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce.

Kompletní dodávky v oboru plyn, topení a voda. Montáže, opravy a servis plynových zařízení, ústředních a podlahových vytápění.

Práce: -zámečnické -topenářské -instalatérské Výroba: -houpačky zahradní lavičkové -dvířka plynoměrů -vozíky na popelnice -stojany na kola -plechové skříně na nástroje a materiál.

Instalatérské, topenářské práce, rozvody plynu, kanalizace. Práce pro firmy i soukromý sektor. Podlahové vytápění: -systém REHAU, REVEL, GIACOMINI. Materiál: -plast, měď, pozink, ocel, nerez dle zakázky a přání zákazníka.

VODA-TOPENÍ-PLYN Kompletní instalatérské práce: - Montáže domovních rozvodů vody - kanalizace, topení a plynu - Navazující montáže zařizovacích předmětů - boilerů, radiatorů, kotlů a krbových kamen. Včetně oprav. - Dále montáže průmyslových rozvodů plynu, vzduchu, páry a kondenzátů, vyměníkových stanic. - Pomoc s ...

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Prodej, montáž: - topení, voda, plyn - klimatizace. Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské práce.

Činnost: - projekce, realizace - vzduchotechnika, odvod tepla a kouře - klimatizace a chlazení - vytápění, zdravotechnika - elektro.

Práce: -instaletérské -topenářské -plynařské

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Prodej: - instalatérský a topenářský materiál. Montáž: - centrální vysavače. Revize - plyn.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Provádíme veškeré topenářské práce – montáže, opravy, údržbu a revize topných soustav v bytech, rodinných i panelových domech a průmyslových objektech: -návrh optimálního systému topení, zpracování projektu -montáž a demontáž topných systémů –radiátorů, kotlů, rozvodů z mědi, plastu i oceli -návrh a instalace měřicích a regulačních ...

Prodej, montáž: - instalatérské potřeby.

Topenářství, vodo a plyno instalatérství, montáže, opravy, rekonstrukce: -venkovní a domovní kanalizace -vnitřní plynovody a vodovody -ZTI, zařizovací předměty, saniter -ústřední a podlahové vytápění -solární zařízení -tepelná čerpadla. Materiály: -potrubí Cu -plasty -nerez -podlahové topné systémy Gabotherm, Pedotherm, ...