Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PRÁCE: - topenářské OPRAVY: - litinové kotle - ústřední topení

Firma se zabývá: STAVEBNÍ ČINNOST -Projekty -Zednické práce -Obkladačské práce -Malířské a lakýrnické práce -Instalatérské práce -Topenářské práce -Zámečnické práce ELEKTRO -Rozvody elektro slaboproud/silnoproud -Revize elektro -Elektronické zabezpečovací systémy -Domácí dorozumívací systémy -Projekty -Datové ...

Montáž, revize: - plynovody - technické plyny - potrubí, trubní rozvody - trubní rozvody technologických zařízení. Rozvod, instalace: - vodo, topo, plyn.

Práce: - vodoinstalatérské (vodoinstalace) - topenářské - plynařské (plynoinstalace).

Prodej, montáž, servis, revize: -tepelná technika: -kotle na plyn, ELTO, biomasu -ústřední vytápění -podlahové vytápění PEDOTHERM -rozvody v mědi -měření a regulace -plynová zařízení: -domovní plynovody -dodávky regulačních skříní -přetěsňování starých rozvodů -tlakové zkoušky -revize -zdravotní technika: -vodovody ...

Naše firma se zabývá: -Vodoinstalace -Zednictví -Sádrokarton -Obklady -Dlažba

Vodoinstalatérské a topenářské práce: -rekonstrukce a montáž rozvodu vody -rekonstrukce a montáž rozvodu kanalizace -výměna a montáž kotlů a bojlerů -výměna a montáž ústředního topení -instalace podlahového topení -rekonstrukce koupelen -apod.

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Soudní znalec. Specialista znalectví na nemovitosti. Práce: - drobné stavební práce - realizace ústředního vytápění - realizace elektroinstalace - rozvody zdravotechniky.

Práce: - topenářské. Oprava, servis, výměna: - radiátory, radiátorové kohouty, ústřední topení, regulace otopných systémů.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Služby: - generální dodávky staveb - instalace vody, topení, plynu - tepelná izolace - koupelnové studio - servis TZB (servis, údržba budov, bytových a penelových domů).

Voda-topení-plyn. Vodoinstalační opravy. Rozvody vody z plastu i z tradičního materiálu. Voda: - koupelny na klíč - stavební práce. Topení: - plyn - tuhá paliva - solar - elektro. Opravy, dodávka, montáž: - plynové spotřebiče. Kanalizace: - opravy vnitřní a venkovní - strojní čištění kanalizačního potrubí. Maloobchod, ...

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce. Plynoinstalace. Koupelny na klíč. Kanalizační práce.

Práce: - topenářské.

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plast -kovy -elektroinstalatérské -zednické. Prodej materiálu všech těchto profesí. Služby NONSTOP.

Práce: - topenářské - instalatérské.

-Vodoinstalace -Topení -Plynoinstalace -Zámečnictví

Instalatérské a topenářské práce.

Instalatérské práce: - topení - voda - plyn.

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.