Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Instalatérské práce: -vodoinstalace -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Mříže Nátěry fasád, oken, střech a podlah Malířské práce - malování bytů a nebytových prostor - fládrování Elektroinstalační práce Topenářské práce Zábradlí - ploty Montáž - sádrokartony Obkladačské práce Ocelové konstrukce Rekonstrukce domů, bytových jednotek - půdní vestavby

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -plynařské práce -obklady, dlažby -koupelny. Maloobchod, prodej: -topení -obklady, dlažba -kotle -vany -vodovodní baterie -čerpadla -koupelnové doplňky, umyvadla, madla, háčky -vodoinstalační materiál.

Práce: -vodoinstalatérské, obkladačské, zednické a topenářské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba ...

Vodoinstalatérství, topenářství

Instalatérské práce, revize, opravy: -voda, topení, plyn.

Práce: -stavební -přípravné prace pro stavby -výkopové -topenářské, vodoinstalační. Montáž: -vody, topení -podlahové, solární vytápění.

Práce: - vodoinstalace - topenářství, topenářské práce

Prodej: -vodní filtry pro filtraci a úpravu pitné vody pro domácnosti a malé provozovny. - vodoinstalatérské a topenářské práce

Práce, služby: -instalatérství -topenářství -výměna - kotle, radiátory, sociální zařízení, koupelny, WC** -rozvody - topení, voda, plyn -kompletní přestavby a rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení, rekonstrukce - bytová jádra.

Instalatérství Montáž: -voda, topení -vodovody z různých plastů a mědi -ústřední topení -odpadní potrubí. Řemeslo: -topenář, instalatér.

Práce: - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství - stavební, přípravné práce pro stavby. Montáže, instalace: - podlahového vytápění Rehau a Junkers.

-Svářečské práce Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Vodoinstalatérství, topenářství

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Obchodní a servisní činnost. Voda, plyn, topení.

Práce: - instalatérské - voda, topení, plyn.

Vodoinstalatérství. Vodoinstalatérské práce: - rozvody vody, domovní odpady a kanalizace. Topenářství. Topenářské práce: - opravy a rekonstrukce ústředního vytápění. Zámečnictví.Nástrojářství.

Zednictví Vodoinstalatérství

Montáž, prodej, služby: - podlahové topení - radiátorové vytápění - solární systémy - tepelná čerpadla - vodoinstalace a kanalizace - centrální vysavače - plynové přípojky - větrání - obkladový kámen.