Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce: - instalatérské - čištění kanalizace - topenářské.

Práce: - topenářské - Instalatérské - plynařské.

Služby: -instalatér (vodo, topo, plyn) pro Zlín a okolí. Rekonstrukce, výměna, montáž: -topení, trubky, radiátory, podlahové topení, vytápení, odpady, kanalizace, koupelny, potrubí, rozvody, vodoměry, elektrokotle, plynové kotle, kotle na tuhá paliva, baterie. Prodej: -kotlů všech značek.

Práce v oboru vodo-topo-plyn: - vodoinstalatérské práce - vodovodní a kanalizační rozvody - topenářské práce - kompletní servis v oblasti vytápění, montáže rozvodů ústředního vytápění, montáže a opravy kotlů, podlahového vytápění, otopných těles - montáže solárních systému - montáže tepelných čerpadel - instalace řízeného větrání a ...

Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích rozvodů: -chladících a klimatizačních zařízení, klimatizace -podlahového vytápění a topení. Provádění, realizace, stavba: -vnitřních izolací: -příčky, podkroví, stropy, podhledy. Práce: -instalační: -vodo-topo, vodoinstalační, ...

Projekce, projekční práce v oboru TZB, montáže: -TOPO, topenářské, topenářství: -instalace topení -kotelny -solární kolektory -VODOinstalatérské, vodoinstalační: -vodovodní a kanalizační přípojky -domácí vodárny, čerpadla, ČOV, TUV -PLYNařské, plynoinstalační: -zdravotní technika.

Prodej, dodávka, montáže: -VODOinstalace, instalace vody, vodovodního potrubí -TOPO, instalace ústředního a podlahového vytápění -PLYNařské práce, plynoinstalace. Realizace koupelen.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění -PLYNařské, plynařství, intstalace plynu. Servis, montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů.

Vyučený instalatér s praxí nabízí instalaci rozvodů vody, topení, odpadů, kanalizace a drobné instalatérské práce, které velké firmy odmítají. Práci provedu v okolí Brna, Znojma, Moravského Krumlova, Jihlavy, Třebíče, Pohořelic a Moravských Budějovic.

Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín zajišťuje jednoduché, komfortní a současně úsporné řešení vytápění a chlazení vašeho bydlení. Jde o jedinečnou technologii - podlahové vytápění či stropní chlazení s redistribucí tepla. Ve spojení se systémem dodává tichá, designová tepelná čerpadla - klasická i hybridní. Systém Active ...

Služby: - účetnictví - marketing - poradenství

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - topenářské práce - rozvody vody.

Činnost - topenářské práce - instalatérské práce.

Instalatérské a topenářské práce - montáže, opravy, rekonstrukce, servis vodovodů, kanalizací, topení - výměny vodoměrů, bojlerů, van, sp.koutů, umyvadel, baterií, radiátorů, čerpadel, kotlů - podlahové topení.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské, plynoinstalační - svářečské - jádrové vrtání

Firma Lubomír Dryje - Kovotop provádí kompletní instalatérské práce. Zajišťujeme veškeré služby v oblasti voda, topení, plyn, dále revize a čistění kanalizací či jádrové vrtání. Zabezpečíme Vám montáže a opravy rozvodů užítkové i pitné vody včetně instalace sanitárního vybavení. Zabýváme se také výstavou domovních i průmyslových kotelen, opravou ...

Výroba - jímky - septiky. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce. Opravy, servis, montáž - sanita, armatury, pračky, myčky, boiilery.

Práce: - plynařské - rozvody plynu - topenářské - instalatérské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize, montáž

Instalatérské a topenářské práce - servis plynových kotlů - rovody vody, topení, plynu.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - zednické práce - elektrikářské práce - instalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických ...

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - elektrokotle - podlahové vytápění

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské

Specializací společnosti Josef Plechata jsou kompletní instalatérské práce. Naše služby tudíž zahrnují vodoinstalatérské, topenářské a plynoinstalační práce. Dále také dodáváme a montujeme tepelná čerpadla a kotle. Sídlíme v obci Světice, okres Praha-Východ. Řemeslo, práce, služby: - vodoinstalatér, topenář, plynař - vodoinstalace - ...