Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Dodávka, montáž: - teplovodní podlahové vytápění.

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

Realizace - koupelny, bytová jádra, kompletní i dílčí rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor, podlahy na klíč, instalatérství, topenářské instalace, elektroinstalace, obkladačské práce a řezání betonu a panelů.

Vodoinstalatérské práce: -voda-topení-plyn -tepelná čerpadla -solární zařízení -dotační program: kotlíkové dotace, zelená úsporám

Práce: - vodo, topo, plyn - rekonstrukce rozvodů v panelových a rodinných domech - komplexní služby.

Provádíme dodávku a montáž plynových kotlů radiátorů a podlahového vytápění. Provádíme rozvody vody, odpadů a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodů a přípojek vč. revizí a projektové dokumentace. Prodloužení plynovodních a vodovodních řádů. Dále nabízíme dodávku a montáž protipožárních hadic k plynovým sporákům a dodatečné utěsňování ...

Revize, rozvody, montáže: - voda, topení, plyn Opravy: - kanalizace, rekonstrukce Dodávka a montáž: - instalatérské potřeby - plynové spotřebiče, topidla, ohřívače - koupelnový nábytek - umyvadla, dřezy, senzory - záchody, bidety.

Prodej, dodávka, návrh, montáž, instalace: - podlahové topení - topení - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle - centrální vysavače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Instalatérství: - revize, oprava plynovodů - oprava, instalace plynových přípojek - revizi komínů - instalatérské, topenářské, plynařské práce. -veškeré vodoinstalatérsské a topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -potrubářské práce s výjimkou činností uvedených v příloze 1-3 živnostenského zákona -služby poskytované speciálními ...

Montáž, opravy: - domovní plynovody - ústřední vytápění - vodoinstalace. Prodej: - kotle - ohřívače - topidla - radiátory.

Práce na elektrických zařízeních do 1000V. Revize - průmyslová plynová zařízení Instalace - tepelná průmyslová spalovací zařízení Servis - průmyslová tepelná spalovací zařízení - průmyslová plynová zařízení Autorizované měření emisí CO a NOx zdrolů na plynná paliva do 5 MW

Pokrývačství, tesařství Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

Inženýrská, projektová, obchodní a stavební činnost. -ústřední vytápění včetně teplovodních, parních nízkotlakých (NTL) a středotlakých (STL) kotelen včetně horkovodních -NTL a STL rozvody plynu v oceli a mědi -odpady a kanalizace včetně domovních čistíren odpadních vod (ČOV) -zdravotechnika včetně úpravy vody a přípravy teplé užitkové ...

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Vodoinstalatérství, topenářství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Pozemní stavby: - základní technická vybavenost. Produkty, služby: - kanalizace, zateplování - vodovod - zemní práce - demoliční práce - sádrokartony - obklady - rozvody vody, ústřední topení.

Práce: -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce, bytová jádra na klíč, kamenný koberec, fasády, snížené stropy, vodo topo, elektro, malířské práce, podlahy.

Práce: -plynofikace: -rodinné domy, průmyslové objekty, plynové kotelny bez omezení výkonu, revize -vodoinstalaterství: -RD, průmyslové objekty, kanalizace, bytová jádra -topenářství: -RD, byty, bytové domy, průmyslové objekty -solární ohřev vody s dotací zelená úsporám.

Instalatérské práce: - vodoinstalace - topenářské práce.