Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské

Instalatérské a topenářské služby.

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Služby: - montáže elektrického akumulačního a přímotopného podlahového vytápění

Vodoinstalatérství, topenářství

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Služby: - projekční kanceláře v oboru Technická zařízení budov (TZB)

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, kompletní realizace rozvodů vody -TOPO, rozvody topení a odpadů. Dodávka, montáže: -kotle, radiátory -podlahové topení -domácí vodárny. Realizace novostaveb i rekonstrukce. Služby: -projekce.

Dodávka - tepelná čerpadla -topenářské práce: -zámečnické -vodoinstalatérské

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - kominické - elektroinstalační - revize plyn, elektro, komíny

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Vodo topo instalační práce. Vodoinstalace Topenářské práce.

Montáž: - topení, plyn, vodoinstalace. Opravy plynových spotřebičů. Práce: - zámečnické - další montáže - vložkování komínů.

Projekce - topení, plynoinstalace. Inženýrská činnost. Projekce - vodoinstalace, kanalizace, projekce - chlazení.

Služby: - vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce - čištění odpadů a kanalizace - rekonstrukce domů, bytů - bytová jádra - přestavby.

Činnost, práce: - povrchové úpravy interiérů a exteriérů - štukatérské práce - malířské a lakýrnické práce - obklady, dlažby - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské práce - rekonstrukce domů, bytů

Topenářské a bourací práce. Montáž sádrokartonů. Rekonstrukce bytových jader. Čištění odpadů a kanalizace, monitorování kamerou. Vodoinstalatérské práce.

Projekce a realizace topení - projektování a realizace vytápění budov, rodinných domů a průmyslových objektů.

Instalatérstsví: -topení -voda -plyn. Revize plynu.

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme servis, opravy, instalace, rekonstrukce a havárie topení, vody a plynu po celé ČR, především ve východních Čechách – Hradec Králové, Pardubice a okolí.