Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Práce, řemesla: - zednické - elektrikářské - zámečnické - výkopové práce - vodoinstalace - topenářství

Práce: -rekonstrukce rodinných domů -rekonstrukce objektů pro podnikání -výstavba stropů z různých materiálů -výstavba příček z různých materiálů -zhotovení klenbových oblouků -osazování dveří -osazování oken -přestavby bytových jader i na klíč včetně elektroinstalace -pokládka dlažby a obkladů -betonování podlah -zdění ...

Služby - hlídání dětí - služby pro rodinu a seniory - odvoz a doprava osob - soukromá mateřská škola - rehabilitační cviky - hodinový manžel - instalatérské, malířské a zahradnické práce.

Domovní instalatérské práce: - topenářské, topenářství - vodoinstalatérské, vodoinstalační, rozvody vody Zednické práce, zednictví.

Služby: - topenářské a instalatérské práce - opravy kotlů značky Viadrus. - přestavby litinových kotlů Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadel od českého výrobce Hotjet - montáže boilerů s tepelným čerpadlem - montáže podlahového topení - kompletní rekonstrukce koupelen.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - drobné zednické práce - výkopové a zemní práce.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Montáže, instalace: - technologie ekologického bydlení: - solární technika, systémy pro přípravu teplé vody, ohřev bazénové vody a k přitápění budovy. Vodoinstalatérství - vodoinstalační práce Topenářství - topenářské práce.

Práce: -obkladačské a dlaždičské -sádrokartonářské -podlahářské -úpravy interiérů -elektroinstalační -instalační

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové kotle a plynová topidla MODRATHERM Inženýrské práce - stavební dohled Drobné stavební práce Vodoinstalační práce

Dodávka, montáž: - podlahové vytápění Práce: - topenářské

Vodo topo plyn - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Dodávka, montáž, servis - plynové kotle.

Voda-topení-plyn. - dodávky a montáž v oboru vodoinstalace - topení ve všech dostupných materiálech - plynoinstalace - centrální vysavače - rekonstrukce stoupaček a ležatých rozvodů v bytových domech - rekonstrukce bytových jader - podlahové vytápění - projekce a poradenský servis v oboru - záruční a pozáruční servis.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce: - topenářské - vodoinstalační

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Vodoinstalatérství, topenářství

Provádím: - výměny vodovodních baterií - připojení automatických praček - připojení myček nádobí - výměny WC, umyvadel, dřezů a ostatních zařizovacích předmětů v domácnosti - instalace a opravy vodoinstalace a vytápění - výměny pracovních desek kuchyňských linek - výměny radiátorů.

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Servis, montáž, revize a zkoušky: - elektrická i plynová zařízení - plníme nádoby plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Využití sluneční energie. Návrh, projekce, dodávka, montáž, servis: - kolektory HELIOSTAR - solární systémy. Práce instalatérské: - rozvody a montáž topení - plyn - sanitární předměty - kotle všech značek na trhu dle vlastního výběru. Inženýrská činnost, poradenství: - vytápění obytných budov - životní prostředí - vodní ...