UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Stavební práce: -kamenné a betonové zádlažby včetně dodávky materiálu -klempířské -pokrývačské -tesařské -malířské, natěračské -zednické -výškové -elektroinstalační -zemní práce, 2 traktorbagry, 2 malé pásové bagry, nakladač se spirálovým vrtákem -vodoinstalatérské a topenářské práce -pozink, plast, měď -plynoinstalatérské ...

Provádím obklady a dlažby, drobné zednické práce, instalatérství, topenářství a další řemeslné práce. Navštivte můj web.

Naše instalatérství a topenářství ke své práci využívá nejkvalitnější a nejlepší materiál. Zákazníkům nabízíme vypracování přesného rozpočtu ZDARMA.

Stala se Vám havárie vodovodního potrubí, topení či plynu? Hledáte odborníka, který kvalitně a v rychlosti odstraní tyto závady? Kontaktujte instalatéra Jiřího Vyskočila z Rakovníka.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Nabízíme instalatérské a topenářské práce, montáže, revize, servis, stavební a dokončovací práce.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -projekce, poradenství v oboru.

Projekce, dodávka, montáž: -ústředního vytápění -podlahové topné systémy -ekologické zdroje -voda, plyn.

Služby: -instalatérské a topenářské práce -dodávky zařízení koupelen -domovní plynovody.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: -radiátory deskové, litinové -náhradní díly -kotle litinové, ocelové -podlahové vytápění.

Topení-voda-plyn Instalatérské práce: -plynoinstalatérské práce -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -tepelná čerpadla -solární systémy -podlahové vytápění -průmyslové plynovody -rozvody plynu.

Služby: -práce v oboru voda, topení, plyn -instalaterství, instalaterské práce -projekty plynu, topení, vody -alternativní zdroje tepla -solární systémy vytápění -tepelná čerpadla.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Montáž: -voda-topení-plyn -práce vodoinstalatérské -práce topenářské -práce plynařské.

Montáž: -voda, topení, plyn.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -rekonstrukce stoupaček a výměna radiátorů. Služby: -montáž vodoměrů.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Montáž: -zásobníky na topné plyny -LPG do automobilů -bytové a průmyslové rozvody plynu -vodovodní instalace -topenářské práce. Montáž, prodej, opravy, servis: -plynové kotle a sporáky.

Prodej, montáž: -vodoměry -ústřední topení -plynoinstalace -vodoinstalace -zastoupení plynových spotřebičů JUNKERS, VIESSMANN -zpracování projektové dokumentace -prodej plynospotřebičů na leasing. Provozovna: -Zborov, tel/fax:387995478.

Projekce: -topení -elektro -plyn -zdravotní instalace.

Tlakové zkošky Plynoinstalace - revize plynu Topenářské práce Vodoinstalační práce

Tesařské práce Inženýrské sítě Inženýrské sítě Inženýrské sítě Reklamní činnost Billboardy Plachty - polepy - fasády Kompletní vyklízení půd, bytů, sklepů, chat Stavební povolení - statické posudky Projektování