UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Instalatérství a topenářství: -montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, topení, plynu, kotlů, ohřívačů vody, solárních systémů a tepelných čerpadel -montáž a servis plynových spotřebičů a solárních panelů -zpracování projektové dokumentace, doporučení a výběru instalovaných předmětů a ostatních materiálů -dodávka materiálu, ekologická ...

Stavební firma. Výstavba, rekonstukce - občanské stavby - průmyslvé stavby - rodinné domy na klíč - domy, byty - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zateplení fasád - vodoinstalatérské a topenářské práce - elektroinstalační a elektromontážní práce. Koupelnové studio. Půjčovna: - lešení.

Veškeré stavební práce, rekonstrukce: -pokládka obkladů všech formátů, dlažeb, přírodního kamene, plovoucích laminátových, dřevěných podlah, parket, PVC -dodání a montáž obložkových dveří -kompletní renovace parket. -dodávka vodo, topo, plyn vč. montáže Naše firma vám poradí a zrealizuje vše co váš domov potřebuje.

Práce, služby: Projektová činnost: projektová dokumentace v oboru pozemních staveb - rodinné domy, administrativní prostory, hotely, restaurace, ubytovací zařízení, školy, školky, tělocvičny, řešení venkovních prostor, místní komunikace, parkoviště, cyklostezky, technická vybavenost pro výstavbu rodinných domků apod: -investiční ...

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, topení.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynoinstalace - rozvody vody - montáž solárních systémů.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce.

Práce, vekoobchod, maloobchod: - instalatérské, - topenářské, - vodoinstalatérské.

Plynoinstalační práce Montáže solárních systémů Topenářské práce Kompletní realizace koupelen.

Plynoinstalační, topernářsk, vodoinstalační práce.

Elektroinstalace: -teplovodní vytápění (radiátory, podlahové vytápění) -elektrické vytápění (přímotopné panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vytápění apod.) -kotle na pevná paliva a samotíž -solární zdroje -tepelná čerpadla.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Provádíme veškeré montáže, opravy a rekonstrukce v oboru VODO-TOPO-PLYN. Plynařské, topenářské a vodoinstalační práce. Montáž krbů a kamen, kotlů a otopných těles. Rekonstrukce koupelen, montáže sprchových koutů a zástěn.

Služby: Thermont Vodo-topo-plyn: -vodařské montáže, montáže topení, plynoinstalace -revize -montáže topení, plynu a vody - měď i plast -opravy a úpravy rozvodů i potrubí -montáž, výměna, oprava - radiátory, plynové spotřebiče a vodovodní zařízení, elektrická čerpadla, darlingy, ruční pumpy na studny -dodávka materiálu -montáž - instalační ...

Služby: VODO - TOPO - PLYN: -montáže kotelen do 50KW i nad 50KW -montáže domovních vodáren -solárních systémů pro ohřev TUV a bazénů -tepelná čerpadla -z materiálů - ocel, plast, měď -průmyslové plynovody -výměníkové stanice -vytápění klasickou, nízkoteplotní nebo kondenzační technologií. Zajišťujeme: -vypracování projektové ...

VODO - TOPO - PLYN: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -plynařské práce -rozvody vody, kanalizace včetně rekonstrukce -rekonstrukce a výstavby plynových kotelen -ústřední vytápění, klasické topení -podlahové vytápění -montáž průmyslové plynovody, domovní plynovody -revize, tlakové zkoušky -regulační stanice.

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Komplexní dodávky investičních celků v oblasti tepelných, energetických, ekologických a technických zařízení: -kotle, kotelny, spalovny, kogenerace -výměníkové stanice, potrubní rozvody -plynové přípojky, infrazářiče -plně automatické úpravny vody -plastové potrubí, armatury, desky, tyče -elektroinstalační práce včetně měření a ...

Návrh, projekce, prodej, dodávka, montáž, revize: -vodo-topo-plyn -specialista na podlahová topení -topení a vytápění -kotelny, kotelna, kotelen -výměníkové stanice -radiátory -montáž plynová, plynové zařízení -prodej, dodávky materiálu -vodoinstalace, plynoinstalace -vodoinstalatér, plynoinstalatér -topenář -maloobchod, ...

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže, opravy: - rozvody vody a topení. Revize a zkoušky: - plynová zařízení.

Stavební a zednické práce: -hrubá stavba -rekonstrukce domů a bytů -zateplení budov a fasád -obklady, dlažby -instalatérské, topenářské, elektroinstalatérské práce -klempířské, tesařské, pokryvačské, malířské práce -montáž sadrokartonu -bourací a výkopové práce -dodávka veškerých prací je na klíč -zajištění projektové dokumentace ...

Obkladačské a zednické práce: -rekonstrukce -vyzdívání bytová koupelnová jádra -možnost při spolupráci kompletní rekonstrukce včetne vodo-topo-plyn -elektřina -zajištění služeb.