UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Rekonstrukce a opravy veškeré vodoinstalace v domě, opravy olověného potrubí, rekonstrukce bytových jader včetně dodávky zařizovacích předmětů, veškeré topenářské práce, strojní čištění kanalizace strojem Rowo, elektrikářské a zednické práce.

Firma byla založena roku 1999 jako spol. s r.o.. Předmětem činnosti jsou topenářské a instalatérské práce.

Provádíme montáže a rekonstrukce rozvodů topení, vody i plynu včetně dodávky materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topenářská technika -čerpadla -izolace -kotle. Instalatérské práce: -VODOinstalace: -rozvody vody -PLYNoinstalace, plynofikace objektů -TOPO, topenářské: -rekonstrukce - ústřední topení.

Montáž, revize, servis: - kotelny na pevná, plynná i kapalná paliva - ústřední topení - podlahové a stěnové topení - instalatérské práce, zdravotechnika - plynovody, potrubní rozvody - centrální vysavače - solární ohřev TUV a vytápění - měření a regulace - plynové infrazářiče.

Realizujeme stavby včetně jejich změn a odstraňování. Rekonstruujeme fasády.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Naše činnost: - provoz a správa tepelných zařízení - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení - rekonstrukce a periodické zkoušky vyhrazených tlakových zařízení.

Společnost Instalace Praha byla založena v roce 1992, historicky však navázala na činnost soukromých firem pohybujících se na stavebním trhu již před rokem 1948 a zejména pak na činnost podniků Průmstav n. p. a Instalace Praha s. p. Zpočátku své existence byla výrazně zaměřena na dodávky technických zařízení budov se specializací v oborech ...

TOPENÍ: -ústřední vytápění -rozvody ÚT v mědi, železe a plastu -obytné objekty -průmyslové objekty -kotelny do výkonu 3.5 MW -výměníkové stanice -podlahové vytápění. Servis kotlů: -MORA, Vaillant, De Dietrich, Dakon. VODA: -instalatérské práce -rozvody vody z plastů nebo mědi (výměny stoupaček) -rekostrukce.

Služby: -provoz, údržba, správa kotelen, tepelných zařízení. -výstavba, oprava tepelných zdrojů.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Nabízíme tyto služby: - montáže a servis tepelné techniky - provádění měření emisí - prodej, montáž a autorizovaný servis těchto zařízení.

Vizualizace budoucích projektů: - příprava stavby - stavební práce . technický dozor a to vše odbornými a zkušenými profesionály Dodávky a montáže: - dlažba, obklady, kámen, mozaiky včetně hydroizolace - zařizovací předměty - laminátové a dřevěné podlahy, zdvojené podlahy - koberce a PVC - omítky a fasádní systémy - rekonstrukce ...

Specializovaná firma na tepelná čerpadla švédské zn. IVT DODÁVKA, PROJEKT, MONTÁŽ, PRODEJ. SORTIMENT : IVT Greenline C HE - země/voda, voda - nová Tč! IVT Greenline E HE - země/voda, voda/voda - nová Tč! IVT AIR - vzduch/voda IVT Greenline C LC - země/voda IVT Greenline E LC - země/voda, voda/voda IVT Greenline D/E/G - země/voda, ...

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.

Nonstop havarijní a pohotovostní služba v případě poruchy plynu, vody, topení, kanalizace, elektro. Provádíme: -rekonstrukce stoupaček a bytových rozvodů -přestavba-bytová jádra, koupelny -strojní a tlakové čištění odpadů a kanalizace -revizní prohlídky TV kamerou -montáže vodoměrů -revize a údržba nemovitostí. .

Komplexní služby Praha: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - opravy kotlů - revize - rekonstrukce.

Práce: -rekonstrukce staveb. -pokrývačské, klempířské. -sádrokartonářské. -malířské. -vodoinstalatérské. -podlahářské. -výkopové práce.

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Nabídka služeb: Instalatérské a topenářské práce Měření a regulace ÚT Odečtové a rozpočtové služby Provoz kotelen a VS Účetnictví a poradenství Rekonstrukce střech a fasád Elektroinstalace

Práce: -topenářské. -revize plynových zařízení.