UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Práce: - instalatérské - topenářské - zednické - obkladačské - rekonstrukcích bytových, koupelnových jader - rekonstrukce bytů.

Společnost Finex Technology s.r.o. je specialistou na chemické čištění topných, chladicích a technologických soustav bez nutnosti demontáže. www.finextechnology.cz

Práce: - instalatérské - topenářské - vodoinstalace.

Práce: - instalatérské - topenářské. Prodej: - topenářský, instalatérský materiá - pákové, kohoutkové baterie, armatury, ventily - sanitární keramika - ohřívače vody.

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Služby: - účetnictví - marketing - poradenství

Instalatérské a topenářské práce - servis plynových kotlů - rovody vody, topení, plynu.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - zednické práce - elektrikářské práce - instalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - elektrokotle - podlahové vytápění

Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce koupelen

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Instalatérské a plynařské práce - rekonstrukce koupelen - servis plynových spotřebičů - montáž topení, plyn.

Práce: - instalatérské - topenářské - podlahové topení - montáž plynových spotřebičů

Stavební firma: -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce -zateplování -sádrokartony -montáž oken a dveří plastových i dřevěných -elektroinstalace -tesařské práce -pokrývačské práce -topenářské a instalatérské práce -projekty staveb včetně řemesel, požárních zpráv, statiky atd.

Firma Ing. Karel Holub z Prahy je dodavatelem stavebních prací v oboru vodoinstalace, plynoinstalace, kanalizace, topení pro firmy a stavební společnosti. Stavební práce, řemesla, montáž, rekonstrukce: - vodo, instalatérské práce - topo, topenář - plyn, - kanalizace. Jsme subdodavatelé stavebních řemeslných prací, souvisejících s ...

Společnost ACE - Tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na činnosti spojené s vytápěním objektů. Zabezpečujeme montáže tepelných čerpadel, klimatizační techniky, solárních kolektorů, rekuperačních jednotek a podobně. Veškeré instalace dodáváme do rodinných či bytových domů, ale také pro průmyslové a komerční využití. V nabídce máme tepelná čerpadla ...

Pronájem nemovitostí -Provádění staveb -Vodoinstalatérství -Topenářství

Autorizované stavitelství.. Rekonstrukce a opravy staveb, objektů. Výstavba jednoduché stavby. Stavby na klíč a přestavby: - rodinné domy, domky, byty - koupelny, interiéru bytů - půdní vestavby domů - ploty - střechy, fasády, lícové zdivo - garáže, nebytové prostory - kanceláře Práce: - zednické - instalatérské - ...

Firma Instalatér - topenář, kterou vlastní pan Jan Kalousek, nabízí veškeré instalatérské práce na celém území Prahy a okolí. Provádíme instalace, rekonstrukce, servisní i pohotovostní služby. Zajišťujeme kompletní dodávky a montáže k vodovodnímu, kanalizačnímu i plynovému potrubí. Dále zajišťujeme revize plynového potrubí, tlakové a topné ...

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektroinstalační práce - voda, topení plyn, elektro.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.