Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Provádíme klasické instalatérské a topenářské práce. Naše instalatérské práce zahrnují veškeré práce z oboru kanalizace, voda, topení a plyn.Provádíme drobné opravy, tak i celé rekonstrukce.

Projekt, dodávka, montáž, servis: - topení - voda - plyn.

dodavatel v oblasti vytápění, plynoinstalatérství a sanity v inženýrské, průmyslové, bytové a občanské výstavbě.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Montáž, rekonstrukce: - systémy ústředního vytápění - plynovody

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Specialista na stavební rekonstrukce. Lukostav poskytuje širokou nabídku stavebních prací. Hlavním zaměřením jsou rekonstrukce bytů a domů. Na Lukostav se můžete obrátit i s požadavky na vymalování pokoje, výměnu radiátorů, rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Postavíme sádrokartonové podhledy a stěny, položíme podlahy, nebo obložíme zdi. ...

Montáže, servis, projekty: - topení, voda, plyn.

Instalatérské a topenářské práce. - montáž rozvodů - rozvody a čištění kanalizace Solární systémy.

Práce: -instalatérské -plynařské -topenářské Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče -nářadí

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

Společnost tokara s.r.o. je předním specialistou na elektrické podlahové vytápění v České republice. tokara je moderní montážní firmou, která svým zákazníkům poskytuje komplexní služby při projekci, instalaci a servisu elektrického podlahového vytápění. Firma provádí instalace podlahového vytápění do: - rodinných domů - kanceláří - ...

Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické - výškové.

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Nabídka služeb v oblasti plynu a topení.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Zabýváme se: - instalace plyn, topen, voda - revize a servis plynových zařízení.

Správa a údržba nemovistostí. Insatalatérské a topenářské práce. Projkční práce.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Práce: - vodoinstalatérství - topenářství.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Topenářství: - vzduchotechnika - elektroinstalace a revize Správa a údržba nemovitostí..