RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o.
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o.
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Plynoinstalační práce Topenářské práce

Instalatérské, topenářské a zednické práce.

Sváření plastů Topenářské práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce Montáž - podlahové vytápění Zednické práce, rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Vodoinstalatérské práce, montáž - vodoměry (domovní a bytové) - potrubí (kanalizační a odpadní)

Plynoinstalační práce Topenářské práce Montáž - centrální vysavače ELEKTROLUX Vodoinstalační práce

Práce: - instalatérské - topenářské - montáže kotelen - plynařské práce a revize - podlahové topení - konvektory.

Služby: - vodoinstalace - topenářské práce

Řemeslo, montáž: -vodoinstalatérství, topenářství -vodo, topo, plyn.

Poradenství - ústřední vytápění Přípravné práce pro stavby

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské.

Domovní instalatérské práce: - topenářství, topenářské práce - vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Kompletní dodávka materiálu. Drobné zednické práce.

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle - podlahové vytápění - průmyslové vytápění - voda, topení, plyn.

Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Vodoinstalatérství, topenářské práce. Instalace, rekonstrukce, servis: - voda - topení - plyn.

Stavební práce, vodoinstalace, elektroinstalace, topenářské práce.

Firma Petr Sláma poskytuje svým zákazníkům komplexní instalační služby. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalatérské, topenářské a také plynoinstalační práce. Provádíme čištění a frézování kanalizací a specializujeme se rovněž na prohlídky kanalizací kamerou. Pokud hledáte odborníka na instalační práce, neváhejte se obrátit na firmu Petr ...

Trend Energy s.r.o. se zaměřuje na montáž kotlů, tepelných čerpadel, na rekuperace, instalatérské a topenářské práce a drobné stavební a výkopové práce.

Dodávka a montáž: - solární panely - tepelná čerpadla - stavební činnost

Topivo Bernard s.r.o. se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské, plynoinstalační práce a na projekční a revizní činnost.

topenářské, plynoinstalační práce

Topenářské práce - napuštění otopného systému a uvedení do provozu, montáž - topenářské instalační rozvody - kotle na puštění otopného systému a uvedení do provozu Opravy - topenářské instalační rozvody výměna - kotly - radiátory a jejich regulace - expanzní nádoby a pojistné ventily Oprava a montáž - ...

Partner JMP, a.s. Projekce, prodej, montáž, servis, revize: -plyn, voda, topení, koupelny -montáže plynoměrů -poradenství -kompletní služby -vyřízení stavebního povolení -vyřízení územního souhlasu pro provedení plynovodních a vodovodních přípojek a vyjádření správců ostatních sítí -vypracování projektu a cenové nabídky -vyvložkování ...

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické - kovové konstrukce -rekonstrukce koupelen -kotle -podlahové vytápění.