UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Pokud chcete snížit své náklady na vytápění, zvažte montáž úsporných kotlů na biomasu, dřevo. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Nejúspornější formu vytápění představují zplyňovací kotle na dřevo. Firma PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům spolehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva, od tradičních kotlů na ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Plynoinstalační práce. Revize. Topenářské práce Prodej, montáž - krby - kamna - topenářský materiál. Revize: - plynové spotřebiče. Prodej, montáž: - vany - sprchové kouty - sanitární keramika. Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...

Jiří Vidrman poskytuje vodoinstalační, topenářské a plynařské služby pro byty, rodinné a bytové domy.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Voda, topení, koupelny.

Návrhy, projekce, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stěnové, podlahové -tepelná čerpadla.

Vodo Topo Plyn. Veškeré instalatérské, topenářské, plynařské práce. Montáže: - vodoinstalací a odpadů - topení - plynu. Opravy, čištění kanalizace.

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Práce vodo topo v lokalitě Kroměříž a okolí: - vodoinstalace, vodoinstalační práce - topenářství, topenářské práce.

Služby: - provoz tepelných zdrojů - montáž tepelných zařízení - montáž a servis solárních ohřevů TUV a vytápění - záruční a pozáruční servis a opravy - revitalizace vytápění obytných domů - návrhy vytápění a automatických provozů kotelen - rozúčtování topných nákladů.

Společnost Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Zajistíme montáž, servis a revize automatických kotlů na biomasu - na dřevní štěpku, pelety. Poskytujeme konzultace v oblasti komplexního řešení úspor nákladů na vytápění budov. Pro vytápění budov jsou vhodné moderní, úsporné a ekologické ...

Koupelnové studio: -rekonstrukce koupelen, interiérů, dveří -rekonstrukce, přestavby bytových jader -obkladačské práce -zednické práce -vodo - topo práce -grafické návrhy koupelen.

Montáž, servis: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů - elektrokotlů.

Instalatérství, topenářství. Rozvody vody, odpadů. Výměna kotlů.

Práce: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topo, topenářské -plynoinstalace -rekonstrukce koupelen. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen -spojovací materiál.

Dodávka, montáže, servis, velkoobchod, prodej: -ústřední vytápění -zdravotní technika -plynoinstalace -kotelny -průmyslové rozvody -vzduchotechnika -výměníkové stanice.

Petr Jurásek zajišťuje v regionu Zlín, Zlínský kraj odborné instalatérské práce v oboru vodo topo plyn - vodoinstalace, rozvody vody, topenářské práce a plynoinstalace. Provádíme revize a servisní služby. U zakázek se postaráme o kompletní dodávky materiálu. Zajištění projektové dokumentace Domovní instalace, instalatér: ...

Stavební činnost: - bytová výstavba - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - montáž tepelných čerpadel Elektroinstalace (fotovoltaické systémy, elektrárny).

Jaroslav Rajnoch provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Poskytujeme komplexní služby v oblastech vody, topení, plynu a odpadů. Vše za příznivé ceny. Instalatérské, topenářské, plynařské práce: - montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů - výměny van, WC, ...

Instalatérské práce. Služby v oboru Voda – Topení – Plyn. Servis a výměna kotlů.