Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství. Výroba, prodej-nábytek: - běžný i atypický - kancelářský, počítačový atd., včetně kancelářských židlí, židle - kuchyňský-kuchyňské linky - koupelnový (koupelny) - pokojový, dětský, ložnice - skříně i vestavěné skříně - válendy, postele i patrové - pulty, regály. Olepování hran na průběžné olepovačce: - dýha, ...

Tesařské práce Truhlářská výroba - okna - dveře - nábytek - bytové doplňky Zednické práce Pokrývačské práce

Zámečnická kovovýroba a truhlářství. Výroba - zábradlí, brány, ploty, mříže. Povrchová úprava - žárový zinek, práškový lak, stříkané barvy.

Práce: -čalounictví -truhlářství -restaurátorství

Truhlářství, podlahářství - výroba bytových doplňků.

Výroba: - špaletová okna - repliky špaletových oken - eurookna - vchodové dveře.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Zakázkové řezbářské práce Zlacení Restaurátorské práce Polychromování

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Autoservis, autoopravna - servis nákladních vozidel. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vyklízencí práce, stěhování. Demolice. Tesařské, truhlářské práce. Zámečnické práce. Hodinový manžel.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Kovovýroba - stojírny, kovoobrábění. Stavebnictví - rekonstrukce nebytových prostor - obkladačské práce - malířské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce. Výroba nábytku - kuchyně - koupelny - skříně.

Stavební společnost - projektové práce - zakládání staveb - zemní práce - zednické a betonářské práce - truhlářské práce, dřevostavby - izolační práce - pokrývačské práce.

Hodinový manžel - montáž a instalaci nábytku - malířské práce - elektroinstalační práce, opravy - podlahářské práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce - úklidové práce.

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Zprostředkování obchodu Zámečnictví, nástrojářství

Truhlářství, podlahářství

Truhlářské práce související s výstavami Realizace - výstavy a expozice.

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Truhlářství, podlahářství - zakázková výroba nábytku - kuchyně - dřevěné podlahy včetně montáže.

Udržujeme městské lesy, drobné vodní toky a vodních díla, staráme se o zvláště chránění území a šíříme povědomí o ekologické výchově. Naše činnost zahrnuje: Městské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pěstování a obnova lesa - pikniková místa, myslivost, rekreace v lesích. Dále Vám nabízíme ...