Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství. Výroba - dveře - okna, okenice - schody, zábradlí - altány - přístřešky - dětská hřiště - nábytek na mírů - kuchyně - vestavné skříně.

Výroba: - kuchyně na míru - nábytek - vestavěné skříně

Prodej: - kamna - krby - dlažby, obklady

Práce: - truhlářské - podlahářské - zámečnické

Výroba stylového nábytku a bytových doplňků. E-shop - bytové doplňky - stoly

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázkové truhlářství -stavební i bytové truhlářství -kuchyně, vestavěné skříně, ložnice -dětské pokoje, bytové doplňky -špaletová okna -dveře vchodové, interiérové.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské a obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.

Dřevovýroba. Nábytkové a stavební truhlářství. Stavební práce: - stavby na klíč

Výroba - kuchyně - vestavné skříně - plovoucí podlahy. Truhlářské práce.

Dřevovýroba, výroba, prodej - řezivo, hranoly, podlážky, přířezy - latě, prkna. Truhlářská výroba - dveře, zárubně. Stavební činnost - výstavba domů - pozemní a dopravní stavby. Zámečnické práce - výroba ocelových konstrukcí. Výroba - dřevěné obaly, palety.

Práce: - truhlářské - tesařské - sklenářské - malířské a natěračské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Práce, řemesla: - zednické, zedník - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - rekonstrukce bytových jader, koupelen - truhlářské, tesařské

Práce: -truhlářské -podlahářské Výroba: -nábytek na míru.

Truhlářství. Zakázková výroba - nábytek z masivu.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - nábytek - dveře - podlahy.

Poradenství, projekce, výroba, montáž a servis: - dřevěná, ocelová, kombinovaná schodiště a vchodové dveře

Tradiční truhlářství Václav Chmelík bylo založeno v roce 1995. Výroba je zaměřena především na dřevěná eurookna typu EURO 68, 78, 92, ale samozřejmostí je i vyhotovení vnitřních a vchodových dveří, případně vrat, schodišť, ale i dalších bytových doplňků.

Služby: - truhlářství - bytové studio

Truhlářství, truhlářské práce, výroba, dodávka, montáž: - oken (okna, okno) i euro (eurookna) - dveře, schodiště - kuchyně, kuchyňský nábytek - interiérový nábytek pro nebytové i bytové prostory - vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Truhlářské práce, výroba: - kuchyně na míru - nábytek na zakázku Rekonstrukce bytových jader.