Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Pila. Dřevovýroba pro stavební účely, palety. Truhlářství.

Jako stavební firma - zajišťujeme kompletní stavební práce od návrhů, stavební dokumentace, samostatné stavby až po vyřízení kolaudace. Řemesla, služby - tesařské práce - sádrokartonářské práce - truhlářské práce - topenářské práce - izolační práce - zednické práce

Truhlářství. Umělecký truhlář: -restaurátorství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -kulečníky.

Truhlářství: -výroba nábytku -výroba replik starožitného anglického nábytku -vybavení pro interiéry, byty, haly, kanceláře, hotely, recepce a restaurace.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek Široká nabídka elektrických spotřebičů (BRANDT, DE DIETRICH, BLOMBERG, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, BOSCH, SIEMENS, MORA, GORENJE, WHIRPOOL, AMICA).

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Stavební firma zajišťující různé stavební činnosti od výstaveb, rekonstrukcí, truhlářských prací.

Práce: Lakýrnické Malířské Tesařské Truhlářské Elektroinstalační Topenářské Izolační.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Výroba, služby: - zpracování starého dřeva - třívrstvé panely - obklady - dveře - stoly

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek - kancelářský nábytek - podlahové krytiny.

Výroba pergol, dveří, schodů a saun.

Truhlářství, podlahářství.

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Truhlářství, výroba: - okna - schodiště - kuchyně - nábytek na míru

Stavební truhlářství. Výroba dveří, oken, schodišť a bytových doplňků.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - laboratorní nábytek - vestavěné skříně.