Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Truhlářství - výroba - kuchyně - dřevěné schody - kancelářský nábytek.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - točitých schodišť, točitá schodiště - vestavěných skříní, vestavěné skříně. Podlahářství, podlahářské práce.

Dřevěné vybavení nebytových prostor: - restaurace - bary. Návrh a výroba zakázkového nábytku: - kuchyně - ložnice - předsíně, vestavěné skříně.

Zakázková výroba nábytku a bytových doplňků, zpracování 3D návrhů.

Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu, lamina: -kuchyňské linky -vestavné skříně -ložnice -pokoje -pracovny -odkládací stěny -eurookna -vnitřní i vchodové dveře včetně zárubní.

Práce: -Truhlářství -podlahářství.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek, kuchyně na míru - vestavné skříně a šatny - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice a postele - kancelářský nábytek - dětské pokoje - hotelový nábytek - schody, schodiště - pergoly, altány, zastřešení - voliéry, klece, boxy.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Bytové studio HANÁK Kuchyňské studio HANÁK

Truhlářská. Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek a interiérové prvky na míru: - kuchyňské linky, kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - židle, stoly - vestavěné skříně - dřevěné schodiště.

Jsme firma zabývající se veškerou truhlářskou výrobou: - z měkkého i tvrdého masivního dřeva - z lamina - z dýhované dřevotřísky. Zařizujeme soukromé byty, kuchyně, domy, banky, hotely, pensiony, obchody, školy, benzinové pumpy i kanceláře po celé ČR, to vše na míru.

Podlahářství, pokládka, dodávka, prodej: - dřevěné a laminátové podlahy - konzultace a poradenství - pomoc při výběru materiálů a dezénů - zaměření prostoru - dodávku materiálu vč. dopravy - pokládku a instalaci vč. příslušenství (lišty, přechodové profily...) - záruční a pozáruční servis - zakázkové truhlářství a tesařské ...

Truhlářské práce Zakázková výroba, výroba - jídelní a konferenční stoly.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka a dodávka podlahových krytin.

Výroba - protipožární dveře Tesařské práce Zakázkové truhlářství - špaletová okna - eurookna - kuchyňské linky - vestavěné skříně - venkovní, interiérové a protipožární dveře - dýhování deskového materiálu - olepování hran Výroba - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně Výroba - ...

Stolařství, stolařské práce, truhlářství, truhlářské práce. Výroba nábytku, nábytek na zakázku a prodej součástí nábytku. Kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, kanceláře, nábytek pro hotely, penziony. Reference si můžete prohlédnou na naší vzorkové prodejně.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Truhlářství, podlahářství

Truhlářství - výroba nábytku na míru dle vašich návrhů a přání

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Služby: - tesařství, truhlářství - pergoly, vazby, altány, chatky - montáž suchých staveb - dokončovací stavební práce

Výroba nábytku na zakázku: - specializace na dýhované kuchyně. Vysokotlaké tvarové dýhování polotovarů, dýhované výplně. Výroba: - foliovaná kuchyňská dvířka. - obložky a ostění - výplně a lišty na kuchyňská dvířka - výplně interiérových dveří - lišty k výplním. Tvarované dýhování polotovarů. Vysokotlaké tvarové dýhování.

Výroba: - dřevěná schodiště z masivu.

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn