Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství, stolařství. Výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - obývací pokoje - kanceláře - koupelny - kartotéky, pulty. Sídlo firmy: - Chelčického 219, Žamberk.

Služby: - stavby, rekonstrukce, opravy objektů na klíč - pokrývačské práce - provádění plášťů plochých střech bitumenovými pásy firmy Nord Bitumi - tesařské a truhlářské práce - zajištění dodávek a montáže aeračních světlíků - prodej stavebnin - silniční nákladní doprava

VÝROBA: - okna - dveře - kuchyně - schodiště - vybavení interiéru - atypický nábytek

Zakázková výroba nábytku. Kuchyně, ložnice, dětské a obývací pokoje, koupelnový nábytek, dveře, vestavné skříně, interiéry komerčních prostor. Individuální přístup. Návrh v 3D a předběžný rozpočet zdarma.

Truhlářství. PRÁCE: - truhlářské

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna, dveře, nábytek, kuchyně.

Truhlářství Rateg Výroba, prodej: -nábytek -obyvací stěny -ložnice -kuchyňské linky -dveře -schody. Vybavení: -prodejny -kanceláře -provozovny.

Truhlářství: -zařízení interiéru -stavebně truhlářské výrobky -dřevěné prvky do interiéru a exteriéru.

Truhlářská výroba: -celodřevené schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře z masivu -atypické kuchyně. Práce na CNC strojích. Sídlo firmy: Londýnská 672/20 120 00 Praha 2 Tel:775981047

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Truhlářství. Výroba zakázkového nábytku a interiérů -kuchyňské linky -postele -stoly, konferenční stoly -kanceláře -skříně -obývací stěny -společenské prostory

Truhlářství. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Truhlářské práce: -vybavení interiérů -výroba nábytku.

Stolařství Chujac. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázky, interiérové dveře, krby.

Pilařská výroba. Pila dřeva: -smrk, borovice, modřín, buk, dub -hranoly, trámy, fošny, desky, latě střešní -krovy dle vašeho přání, sestavy krovů -impregnace proti dřevokazným houbám a hmyzu. Prodej palivového dříví: -štípané, měkké, tvrdé -pilařské odhozky. Práce: -tesařské, pokrývačské, klempířské. Střešní krytiny: -tašky BRAMAG, ...

Práce, výroba: - nábytek na přání - restaurování starého nábytku z měkkého dřeva - výběr z 500 ks opraveného nábytku - nabízíme i nábytek nerestaurovaný z tvrdého masivního dřeva.

Činnost: -truhlářská -dřevěná okna -vchodové dveře -balkony -vnitřní masivní dveře -tesařské práce -stavba krovů.

Truhlářství. Výroba, prodej, servis, montáž - Plzeňský kraj: -dřevěná eurookna -balkonové dveře -vchodové dveře -zimní zahrady -parapety -posuvné stěny. -eurookna -okna -špaletová okna.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Výroba, prodej nábytku: -stolařské a truhlářské práce -kuchyně -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně -dětské pokoje -postele, matrace, lamelové rošty -podlahy a dveře.

Nabízíme kompletní služby od naplánování, výroby, dopravy až po montáž kuchyně a vestavěných skříní. Transport nábytku včetně vystěhování a montáže.

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

Výroba: -celodřevěná schodiště -schodiště samonosná -schodiště obložená betonová -schodiště obložená kovová.