Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Výroba: - truhlářský sortiment.

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Služby: -dopravu osob a přepravu malých nákladů po celé evropě -montáž a výrobu nábytku (truhlářství) -montáž kancelářských interiérů.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňské linky, dvířka.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - jídelní stoly - židle - kancelářský nábytek - vlastní projekce interiérů. Stavební truhlářství.

Zpracování dřeva. Stavebně truhlářské práce.

Truhlářská firma s tradicí: -výroba, montáž, projekce atypické interiéry na zakázku, nábytkové sestavy, solitery i kuchyňské linky, včetně elektrospotřebičů -obývací pokoje, ložnice, dětský nábytek, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, dětský pokoj, patrové a zásuvné postele -dřevěné stupně a schodnice -předsíň, ...

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

Čalounictví a zakázkové truhlářství.

Práce: -truhlářské -tesařské.

Truhlářství Horyna Naší specializací je zpracování dubového dřeva. Vyrábíme kuchyně, židle, stoly, balkóny, zábradlí a jiné. Vyrobíme jakýkoliv nábytek, dle představ zákazníka. Truhlářství Horyna zhotoví interiér i u Vás!

Truhlářství. Zakázková výroba kuchyní dle požadavku zákazníka včetně montáže za výhodné ceny. Dále vyrábí: - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - šatní skříně - komody a ostatní nábytek. Vše v kvalitě a za výhodné ceny.

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Výroba, prodej, truhlářství. -veškerá truhlářská výroba -okna -dveře -schody -zábradlí -masivní a dýhovaný nábytek -další truhlářské práce.