Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Výroba nábytku - truhlářské práce

-stavby a technologie - jakost - reference - kontakt - galerie - jádrové vrtání - půjčovna nářadí - download

Zakázková výroba kvalitních dřevěných a čalouněných postelí a jiná dřevovýroba. Truhlářství, stolařství: -postele Solid -dřevěné postele -postele z masivu -kvalitní postele.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - kancelářský nábytek - na zakázku - kuchyně - schody.

Provádíme: - zemní práce - truhlářství - zámečnictví.

Antik nábytek. Služby: -selský stylový nábytek -prodej nábytku z masivního dřeva -výroba nábytku na zakázku -výroba replik -interiéry -stylové kuchyně -vlastní návrhy -stylové doplňky -doprava-montáž -výkup nábytku a starožitností do roku 1930.

Návrh, výroba, montáž, renovace: - kuchyňské linky - nábytek - schodiště - obklady stěn a podhledů.

Výroba truhlářská a tesařská, truhlář, tesař. Výroba interiérových dveří. Interiéry: -kuchyní -obývacího pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Zakázková truhlářka výroba atypických interiérových zařízení. Výroba atypových interiérových prvků a nábytku dle přání zákazníka, vybavení kanceláří, kaváren, prodejen a jiných komerčních prostor, vybavení RD na klíč - výroba kuchyňských linek, jídelních koutů, šatních a vestavěných skříní, pracoven, obývacích sestav, interiérových dveří všech ...

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázková výroba nábytku.

Dřevovýroba, dřevodílna. Výroba, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokoje - odkládací stěny - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek. Práce: - stolařské, truhlářské.

Výroba, prodej: -nábytek z desek -kuchyně -dětské pokoje.

Tesařství - truhlářství.Chov drůbeže, líhnutí v automatických líhní s kapacitou 450 vajec.Možno líhnout Vaše dodaná vajíčka, chov bílích myší.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - atypický nábytek

Truhlářství: - kompletní truhlářská zakázková výroba - eurookna - vchodové a vnitřní dveře - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ostatní nábytek.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Prodej: -nábytek.

Dovoz, výroba: - krabičky na šperky - aranžérské prvky a sestavy pro klenotníky - obaly pro klenotníky. - drobné truhlářské výrobky (police, nábytek do trezoru - plata do pultů

Zakázková výroba: - nábytek -okna, oken -dveře, dveří - schodiště - stolař, truhlář

Zakázková výroba nábytku - bytové solitéry, - malosériová výroba Dodávka interiérů bytových i do komerčních prostor.