Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - truhlářské výrobky. Sídlo firmy: - Budovatelů 395, Velká Polom.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - schodiště. Repase, renovace: - dveře, vrata, pergoly, garážové stání.

Truhlářství, truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž: - nábytek: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kanceláře.

Stolařství. Stolařské práce. Zakázková výroba: - dveře - vnitřní, venkovní - schody, schodiště - nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - různé bytové doplňky.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Práce, služby: -truhlářství. Výroba, montáž: -eurookna -balkónové a vchodové dveře.

Výroba nábytku na zakázku: -z lamina a masivu -kuchyňské linky -ložnice -obývací stěny -dětské pokoje, studentské pokoje -ostatní doplňky -služba architekta k dispozici.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy: -pracovní stroje. Práce: -truhlářské -zednické. Doprava: -nákladní. Poskytování služeb: -pro zemědělství -pro zahradnictví.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Truhlářská a sklenářská dílna Truhlářství: -nábytek na míru -bytový a kancelářský nábytek -skříně -vestavěné skříně -dveře -postele -ložnice -kuchyňské linky. Sklenářství: -zasklívání: -okna -dveře -výkladce -broušení a vrtání skel na stoly a do nábytku -řezání skla.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Provádění truhlářských a podlahářských prací.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Truhlářství Výroba: - nábytku - kuchyní, dětských pokojů, stolů, židlí, pergol, altánků, - renovace starého nábytku, postelí - zakázková výroba.

Výroba: - atypický zakázkový nábytek – dýhovaný, masiv, lamino ABS hrany; - vybavení interiérů - obalový materiál – vrtané dřevěné fixační výplně, přepravní bedny a krabice z masivu a překližkových desek

Pila, pilařská výroba. Nákup, prodej: - dřevo. Pořez, zpracování: - dříví, dřeva. Výroba: - stavební, truhlářské řezivo - palety.

Truhlářství, stolařství: -okna, dveře -schodiště -nábytek -podlahy.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba: - truhlářské práce - dřevěné okna a dveře

Truhlářství FAMILA Výroba: - nábytek na zakázku - obývací stěny - schodiště.

Práce: -truhlářské. -prodej barev, laků a mořidel na dřevo