Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství. Práce: -truhlářské.

firma se zabývá: -truhlářská výroba -montáže a výměna vodoměrů -služby a servis spojené s užíváním bytu: rozúčtování tepla, teplé a studené vody

Truhlářství. Pila. Katr. Výroba: - nábytek - řezivo. Výkup: - kulatina.

Truhlářství Zakázková výroba, prodej, montáž: -zařízení interiérů -nábytek všeho druhu -schody, zábradlí. Služby: -stavební truhlářství.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivního dřeva: -okna -dveře -nábytek -schody.

Výroba, montáž a repase truhlářských výrobků.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Zakázková výroba nábytku. Specialista na schodiště a atypický nábytek. Truhlářské práce.

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

Služby, práce: -truhlářství -stolařství

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnicový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -skříňky, stoly, počítačové kouty -bytové doplňky, poličky, police. -plovoucí podlahy -obložkové zárubně Vše se vyrábí z lamina, dřevěné zakázky po dohodě.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.

- návrhy a realizace všech druhů interiérů na klíč - truhlářství a zakázková výroba - reprezentační nábytek - oblast ostatních poskytovaných služeb

Výroba: -okna, dveře -stavební truhlářství.

Potřeby pro truhláře a kutily, modelářské potřeby. Výroba nábytku na zakázku.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Profesionální interiéry Ostrava. Stolařství. Práce: - stolařské - stavebně - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek na zakázku - typizovaný, atypický nábytek - zahradní nábytek - dřevěné dveře - dřevěné schodiště, schody - venkovní pergoly. Provozovna: - Sokolská 899, Vratimov.

Práce: -truhlářské -nábytek z masivu -dveře venkovní -schody.

Truhlářství: -zakázková výroba z lamina -nábytek.

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Práce: -truhlářské -čalounické -renovace.

Služby-řemeslo: -truhlářství.