Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Výroba: -nábytek -zakázková výroba -obývací stěny -vestavěné skříně, skříň -komody, stůl, židle -postele.

Maloobchod, prodej: -nábytkové kování -ozdobné lišty -nažehlovací, plastové hrany -spojovací kování -kuchyňské dřezy -kuchyňské desky na míru -multifunkční sloupy -drátěný program -tmely, vosky, silikony. Výroba: -nábytek na zakázku.

Truhlářství: Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní interiéry.

Truhlářství: -dveře -kuchyně -nábytek -schody -postele -ploty a zahradní nábytek.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.

Výroba: - zakázkové truhlářství.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Stolařství, truhlařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -ložnice, kuchyně, obývací stěny, skříně, dětské a studentské pokoje, lavice, stoly, židle -schody, schodiště -zábradlí -atd.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zahradní nábytek. Ubytování: -v nově rekonstruovaných rodinných apartmánech s krásným výhledem do kraje -objekt má kapacitu 25 lůžek -sociální zařízení se nacházejí na chodbě -k dispozici všem hostům je vybavená kuchyně, nově zařízená společenská místnost pro 30 lidí s TV a video ...

PRODEJ: -kuchyňské stoly a židle (široká nabídka) VÝROBA: -kuchyně na míru od projekce až po konečnou montáž včetně vestavěných elektrospotřebičů (zahrnuje i vodo a elektroinstalaci, obklady a poradenskou činnost) MONTÁŽ: -kuchyně včetně vestavěných PROVEDENÍ: -plovoucí podlahy

KOMPLETNÍ STAVEBNÍ PRÁCE Průmyslové objekty Rodinné domy Rekreační objekty Garáže Střechy Rekonstrukce Zemní práce Zdící materiály Izolační materiály Střešní krytiny Pojiva Směsi Obklady a dlažby Nátěrové hmoty Klempířské výrobky Truhlářské výrobky

Truhlárna: -zakázková truhlářská výroba nábytku, interiétů, oken a dveří, klasická i EURO. -tesařské práce, nové krovy, rekonstrukce střech, dřevostavby včetně roubených staveb, ručně tesané trámy -pokládka dřevěného ručně štípaného šindele na střechy, zvláště památkové objekty.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -dřevěný nábytek-masív -nábytek z laminovaných dřevotřískových desek -obývací stěny, ložnice, kuchyně, koupelny -skříně, válendy, stoly, židle, dětský nábytek, bytové doplňky -okna, dveře, podlahy -palubky, obrazové rámy, lišty pro malíře obrazů -obklady, stropní kazety Práce: ...

Výroba: - dřevěné svítidla, osvětlení (bodovky, lampy, lustry, komponenty) - venkovní, vnitřní dřevěné dveře. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Dřevovýroba. Sídlo: - Vsetín, Družstevní 1180 - tel.: 603845273.

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -dřevěná okna a dveře -nábytek všeho druhu -kuchyně, pokoje -ložnice, kanceláře -stoly, židle -bytové doplňky.

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky, kuchyně - jídelní a konferenční stoly - obývací sestavy - dětské pokoje - ložnice, postele - vestavěné skříně - pergoly - dřevěné schody, schodiště. Práce: - truhlářské - stolařské.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Truhlářství. Služby: -truhlářské práce.

Stolařství, zakázková výroba nábytku.

Truhlářství JK Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, bytový nábytek, kanceláře - nábytek na zakázku. Provozovna: - Hrubčice - areál ZD.