Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Stolařství, truhlářství. Stolařská výroba: - nábytek (zakázková a isériová) - dřevěné ploty.

Truhlářství - soustružení dřeva na zakázku

Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba stavebně truhlářská.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Kompletní dodávka při výstavbě rodinných domků a bytů. Dodáme: -eurokna -vnitřní, venkovní dveře -schody -obklady -oplocení -nábytek -podlahy

stavební truhlářství a tesařství zakázková výroba - materiál pouze dřevo

Výroba, prodej: - nábytek. Prodej, montáž: - elektrické krby.

Soustružnictví dřeva. - výroba razítek - hračkářských komponentů - nožiček židlí, stolků, zábradlí, úchyty k nábytku.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Stolařství. Výroba: - okna a sveře.

Truhlářství. Výroba: - truhlářská - tesařská.

Truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně.

Práce: - stavebně truhlářské.

Zemědělství. Výroba: -zemědělská -rostlinná: -sušení sena -udržování luk (louky, louka) -živočišná: -chov skotu: -ovce, berani. -smíšené hospodářství. Truhlářství, truhlář. Výroba: -truhlářské práce: -obklady -menší nábytek -truhlářství jen okrajově.

Výroba, truhlářství: - židle, stoly, lavičky, lehátka - dřevěný zahradní nábytek.

Truhlářství, truhlářské práce.