Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář. Výroba: -nábytek, okna, dveře -dřevěné obklady.

Truhlářství: -kuchyňské linky -vestavné skříně -interiery.

Výroba: -dřevo -nábytek.

Umělecké truhlářství a restaurátorství.

Zakázková výroba: - nábytek - palubkové obložení (venkovní, vnitřní, podlahy) - výroba z překližky - venkovní nábytek - ploty - dřevěné stavby pro děti. Montážní práce, rekonstrukce.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, eurookna -dveře: -venkovní, vnitřní -vrata.

Výroba, prodej: - náhradní díly na historská vozidla - repliky historických vozidel ze dřeva - pažby. Práce: - truhlářské.

Truhlářství. Oprava, restaurování: - starožitný nábytek.

Výroba: -nábytek na zakázku.

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Prodejna dřevěného materiálu. Výroba nábytku na zakázku. Truhlářství.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Činnost: -dřevoobrábění -soustružení dřeva na soustruzích CNC -dřevěné komponenty: -k nábytku, zábradlí, nohy k židlím, stolům, skříním, postelím, kulečníkům, úchytky -dřevěné hračky. Truhlárna a sušárna.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Výroba i na zakázku, dodání, montáž: - truhlářské interiéry na míru pro lékárny a jiná zdravotnická zařízení, banky, školy, restaurace, rodinné domky a byty - kuchyňský nábytek (kuchyně).

Stavební činnost: - sádrokartony - klenby - světelné rampy - kazetové podhledy - tepelné a zvukové izolace - kontaktní a montované zateplené fasády - akustické příčky - přestavitelné příčky z různých materiálů - kompletní realizace interiérů - šlechtěné omítky - rekonstrukce bytových jader i celých bytů - obkladačské práce, plovoucí ...

Truhlářství. Výroba, zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: - nábytek - selský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - zahradní domky, chatky, chaty - pergoly - podlahy, plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - truhlářské - stolařské. Rekonstrukce parket, broušení parket. Prodej: - stavební řezivo. Prodej, montáž, instalace: - ...