Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Výroba, prodej: -stylový nábytek.

Služby: -sklenářství -stolařství (výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných podlah a nábytku z masivu na míru. Pořez dřeva, pila.

Stolařství: -výroba nábytku. Maloobchodní prodej: -zbraně lovecké -zbraně sportovní.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek kancelářský, bytový, do prodejen, restaurací.

Truhlářství, zakázková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotovek -dubové prahy, venkovní a vnitřní dveře -ploty a oplocení -plotové dílce -truhlářství -schody, schodiště. Podlahářské práce, pokládka: -dřevěné a plovoucí podlahy.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -stylový, atypický nábytek -kancelářský nábytek.

Práce: -tesařské -truhlářské práce -pokrývačské. Realizace staveb RD.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Služby: -pila -stolařství -doprava -elektromontáže.

Truhlářství. Renovace: -kuchyňské linky -bytové dveře.

Kolařství a stolařství. Výroba: - okna dřevěná i do památkových objektů - dveře - schodiště - násady.

Truhlářství. Výroba: -truhlářská.

Stolařství. Výroba: - sedací a bytový nábytek.

Stolařství. Práce: -stolařské.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - okna - schody.

Řemeslnické práce: - truhlářské - pokrývačské - kompletní dodávky stavebních prací v oblasti střech.

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.