Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Komplexní stavební práce Vám zajistí firma Jaroslav Tůma. Provádíme výstavbu rodinných domů, hrubé stavby, rekonstrukce domů, bytů a také koupelen. Dále se zaměřujeme na provádění zednických, truhlářských, zámečnických a malířských prací. Naleznete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavební činnost, práce, výstavba: - novostavby - rodinné ...

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Vyrábím nábytek na míru dle přání zákazníků, především kuchyňské linky, vestavěné skříně, skříně pro podkrovní prostory, vysoké postele s úložnými prostory, dětské pokoje, komody, regály apod.

Stanislav Malina se zaměřuje na truhlářské práce a zakázkovou výrobu nábytku z masivu, kuchyní a teras.

Jsme ryze česká firma, která nabízí služby zakázkové truhlářské výroby. Vyrábíme z masivu a kulatiny. Vyrábíme veškerý nábytek včetně vestavných skříní, zahradního nábytku atd. Provádíme renovace kuchyní. Spokojený zákazník je vždy na prvním místě.

Naše firma je na trhu s nábytkem a bytovými, i nebytovými interiéry. Použité materiály, lamino, dýha, lakované dílce. Zakázková výroba nábytku a interiérů. Návrhy, poradenství.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka nového schodiště. Renovace schodišť. Podlahy, zábradlí, obložky.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.

Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín je menší rodinná firma s více než 10ti letou praxí v oblasti podlahářství a truhlářství. Provádíme veškeré podlahářské práce - dodáme dřevěné, laminátové, vinylové podlahy, PVC, vinylové schody i koberce. V rámci truhlářství se zaměřujeme na renovace starého nábytku. Působíme v okolí Brna, Kroměříže, ...

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Petr Báča se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu zahradního nábytku, kuchyní, skříní a dalšího vybavení.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Výroba, prodej, montáže: -jakýkoliv nábytek na míru Návrhy v 3D, realizace: -interiéry - bytový nábytek.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Petr Musil se zaměřuje na truhlářství, výrobu kuchyní, nábytku a broušení a renovace parket.

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Truhlářství, truhlář Stavebně truhlářská a truhlářská zakázková výroba: -repliky-okna, dveře a nábytek (intarzie) -kuchyně-kuchyňské linky (lamino, masiv) -nábytek - ložnice -dveře vchodové i interiérové -dřevěné schodiště samonosnéobklady schodišť

Restaurování a opravy - nábytek

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: -okna -dveře -schody -kuchyně. Provádíme návrhy interiérů ve 3D programu.