Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Stolařství, stolař, stolařské práce: -vrata, dvěře, okno, kuchyně, kuchyň, výroba kuchyní -výroba, prodej nábytek, nábytku -nábytek na zakázku, schody, dveře, dveří -interiér, exteriér -vestavěné skříně, dětské pokoje - materiál masiv, lamino

Řezbářské prácevýroba - betlémy - sošky - svícny

Zabýváme se činnostmi okolo domu.Renovujeme zateplujeme okna a dveře, vyrábíme nábytek dle vašeho přání, pokládáme nové a opravujeme staré střechy, pečujeme o zeleň a postaráme se i o úklidové práce a mnoho dalších řemeslných činností. Pokud nemáte čas ani sílu oceníte naše ruce.

Truhlářské práce, truhlářství, truhlář, stolařské práce. Výroba dveří, postelí dveře, schodiště, skříň, schodišť, skříní, stolů, stůl, stoly, postele kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní, zárubní, zárubně, a bytový nábytek.

-interiéry, nábytek -dveře včetně izolace skel a zámků dle výběru zákazníka: -eurodveře -izolační -vchodové -vnitřní protihlukové, -protiprašné -nábytek, -kuchyňské linky, -postele, -předsíně, lavice, stoly, kancelářský nábytek, psací stoly, vestavěné skříně -interiéry, pergoly, dřevěné obklady stěn a stropů, příčky, ...

Vypracování radonového posudku, radonový index pozemku, stanovení radonového indexu pozemku Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice, Hrušovany nad Jevišovkou -radon v půdě, v podloží -stanovení radonu v půdě -stavební pozemky -radioaktivita hornin v půdě -izolace -hydroizolace -radonové izolace -izolace proti půdní ...

Můžeme pro Vás vyrobit takřka všechny výrobky z masivních, dýhovaných a laminátových materiálů. Zaměřujeme se na kvalitní ručně dělanou práci. Produkty: -schody -kastlová okna -dveře a vrata -kuchyně -kancelářský nábytek -zimní zahrady -pergoly -podlahy -stropy -soustružené prvky.

Truhlářství. Stolařství.

Výroba: -kuchyňská linka, obývací stěny, dětský pokoj, předsíň, koupelnový nábytek -vestavěné skříně -schodiště, okno -obložkové zárubně z masivního dřeva (včetně interiérových i vchodových dveří) . Zaměření a rozvoz při objednávce nad 10 000 Kč, - ZDARMA ! ! Provozovna: -stolárna v areálu zemědělského družstva Dobřínsko.

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

Truhlářství, podlahářství.

Truhlářství, podlahářství

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, nábytek na zakázku, montáž, výroba, zaměření zdarma. Výroba nábytku na míru se zaměrěním, výrobou, odvozem i montáží. Kuchyně, postele, komody, vestavěné skříně. Materiál: laminát. Poradenství, osobní návštěva u vás doma.

Stavební truhlářství, výroba: -okna, okno, eurookna -dveře venkovní a vnitřní, zárubně -výklady -garážová vrata -schodiště -zahradní ploty a pergoly -nábytek kuchyňské linky (i renovace starších kuchyňských linek) kuchyňská sestava, sestavy -obývací stěny -předsíňové sestavy -dětské pokoje -interiéry -bytové doplňky vše dle přání ...

Služby: -truhlářské práce -podlahářství.

Výroba, montáž: -truhlářská -zakázková -sklenářství -okna všech typů včetně EURO -interiérové i exteriérové dveře -garážová vrata -dřevěné oplocení Vašich zahrádek -obklady stěn a stropů, dřevěné podhledy -obklady betonových schodišť -samonosné schody, zábradlí -podlahy.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -dveře venkovní a vnitřní -vestavné skříně -schodiště -sektorový nábytek -pergoly -balkóny -zahradní nábytek -vybavení restaurací, obchodů a penzionů -okna špaletová

A-typ truhlářství Lang - nabízíme zakázkovou výrobu dřevěných: oken, dveří, vrat, schodů, kuchyňských linek a nábytku. Zabýváme se rovněž restaurováním historického nábytku. Truhlářství se nachází v blízkosti města Pelhřimov.

Práce: -veškeré tesařské -montáž sádrokartonů -zednické -obkladačské.