Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Řemeslo: - truhlář - zámečník. Výroba: - klíče - zámky - kovovýroba.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje

Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - nábytek do ložnice, koupelny, obýváku - okna, dveře, ploty, podlahy

Výroba, prodej českého nábytku: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - postele - matrace - dětské pokoje - skříně a komody Prodáváme kvalitní nábytek od českých a slovenských výrobců.

Stolařské práce. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku): -kuchyňské linky, kuchyně -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavěné skříně -eurookna -vstupní i interiérové dveře z masivu -schodiště.

Kompletní vybavení interiérů od návrhu, přes zakázkovou výrobu až po montáž, truhlářské práce na míru zejména pro Mělník a okolí, Prahu a severní Čechy. Zakázková výroba nábytku na míru. Vybavení interiérů pro byty, kanceláře, školy (odborné učebny), hotely a ubytovací zařízení, domovy sociálních služeb a laboratoře. 3d grafické návrhy, ...

Zakázková výroba kuchyní s dlouholetou tradicí v Opavě, Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Provedeme zaměření, vypracujeme návrh. Vyměření nábytku s 3D projektem provádíme zdarma. Zajistíme kvalitní výrobu a montáž i bezplatný servis. Pracujeme vždy s kvalitními materiály a s kováním, které lze sehnat na trhu. Výroba ...

Naše firma je zaměřena na výrobu schodišť. Máme dlouhodobé zkušenosti s výrobou schodišť, navrhneme zákazníkům schody, dle přání. Dokážeme poradit v různých řešeních schodišť a poradíme také s materiálem. Dodáváme široký sortiment různých druhů dřevin a typů schodišť . Vyrábíme samonosné dřevěné schodiště, obklady betonů u zákazníka se širokou ...

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Zakázkové truhlářství a interier design Chrustenice - kuchyně, pergoly a vestavěné skříně.

Výroba, prodej: -vestavěné skříně -kuchyně na míru -nábytek na míru -truhlářství -plovou podlahy.

Stolařství, truhlářství, výroba nábytku.

Truhlářství, výroba: - patra na spaní - zvýšené postele - skříně na míru, kancelářský nábytek - kuchyňské linky - pergoly a zahradní nábytek.

Truhlářství, výroba: - dřevěný a čalouněný nábytek - schodiště, knihovny - interiéry restaurací. Restaurování.

Český výrobce nábytku. Kvalitní český nábytek a kuchyně na míru. Velkoobchodní prodej nábytku. Výroba a prodej: - kuchyně - ložnice - obývací stěny - skříně - dětské pokoje - pohovky - sedací soupravy - matrace.

Český výrobce nábytku, nábytek na míru, kompletní výroba a dodávky do celé ČR. Truhlářská výroba Výroba a prodej - kuchyně - ložnice - obývací stěny - skříně - dětské pokoje - pohovky - sedací soupravy - matrace.

Výroba, prodej: - dřevěné výrobky - vestavěné skříně - schodiště - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře a okna - garážová vrata.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyně.

Truhlářství: -výroba na zakázku, malé série nábytek židle stoly skříně selský nábytek ložnice obývací stěny kuchyňské linky. Stavební truhlářství: -výroba na zakázku, malé série dveře okna. Sušení: -řezivo.

Truhlářství, dřevařská výroba: -dřevěný nábytek -interiérové, exteriérové dveře, okna, okno -schodišť, schodiště.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - okna, dveře. Tesařské práce.

Obchod, prodej, dodávky na klíč, realizace: -interiéry -nábytek kancelářský. Údržba nemovitostí: -stěhování mezi kancelářemi a budovami (kancelářský nábytek, dokumentace, archiválie) -stolařské práce: -opravy, stolařská dílna, včetně odvozu-dovozu nábytku -malíř (kancelářské prostory) -natěrač (okna, dveře, konstrukce včetně ...