Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství Pavlína Talafová
Truhlářství Pavlína Talafová se specializuje na výrobu nábytku na míru, přičemž klade důraz na vysokou kvalitu materiálů a zpracování. Nabízí širokou škálu produktů, od kuchyní po skříně a komody, které jsou pečlivě přizpůsobeny potřebám zákazníků. Firma se nachází v Českém Těšíně a prioritou je vždy spokojenost klientů s konečným výsledkem.
Truhlářství Pavlína Talafová
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Jsme rodinná firma se specializací na zakázkovou výrobu nábytku. S důrazem na kvalitu a preciznost, nabízíme širokou škálu funkčního a esteticky přitažlivého nábytku. Vyrábíme skříně, kuchyňské linky, stoly, židle i postele. Spolupracuje s ověřenými dodavateli a využíváme různorodé materiály, jako je masivní dřevo, laminované desky či kovové ...
SOUKUP & SUK v.o.s., nábytek na míru
Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -ložnice -obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyně -jídelní nábytek -komody -okna -dveře-vnitřní, vchodové -dřevěné schody, schodiště -pokládka-podlahy -obložení-stropy, stěny -renovace-chaty (zateplení, nové opláštění). Služby: -návrh, rozpočet, montáž, doprava.

Sídlo našeho truhlářství Eva Komínková se nachází v malebném městečku Mimoň, kde s láskou a precizností vyrábíme dřevěný nábytek a další výrobky na zakázku. Naše firma je synonymem pro kvalitu, tradici a inovaci v truhlářském řemesle. Co nabízíme: - Zakázková výroba: Vytváříme unikátní kousky přesně podle vašich představ a potřeb. - ...

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej nábytek z masivu, nábytku. Výroba kuchyní, kuchyně. Skříně, skříní. Stavební truhlářství. Stolařské práce, stolař.

Vyrábíme veškerý nábytek; dodáváme kompletní interiéry. KONZULTACE S BYTOVÝM ARCHITEKTEM ZDARMA! - kancelářský nábytek - kuchyně - šatní a vestavěné skříně - postele vč. roštů a matrací - zahradní nábytek, altány, pergoly - obklady palubkou, pokládka podlah - plastové vnější i vnitřní obklady a ploty - parapety vnitřní (plastové); ...

Truhlářství, truhlářské práce.

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Zakázkové truhlářství. Výroba produktů z masivu. Výroba z lamino třískových desek. Dveře, brány, schodiště, dřevo domky, altány Pergoly. Výroba z polymerního kamene-corian, montelli.

Návrhy, 3D vizualizace a virtuální realizace interiérů na PC. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba, montáže: -nábytek z lamina na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavné skříně, předsíňové stěny -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -nábytek restauračních ...

Ing. Lubomír Soukup, Ph.D. se zaměřuje na truhlářské a podlahářské práce.

Zakázkové truhlářství - výroba industriálního nábytku, interiérových dveří, vinylových a dřevěných podlah, teras a další

Firma Miroslav Mikšovský, se sídlem v malebném městečku Adršpach, je renomovaným poskytovatelem služeb v oblasti tesařiny, truhlářství a antikorozních nátěrů. Tato společnost se pyšní dlouholetou tradicí a bohatými zkušenostmi, které se odrážejí v kvalitě a preciznosti jejich práce. V oblasti tesařiny firma Miroslav Mikšovský nabízí široké ...

Dřevotrend Truhlářství. Podlahářství Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -vestavěné skříně -schodiště -pergoly -ploty.

Práce: -truhlářství -lamino dekory -odstíny lazurovích nátěrů pro masiv

Truhlářská výroba: -okna, dveře -schody -ložnice, obývací pokoje -kuchyně -nábytek na zakázku -stoly, židle, lavice.

Prodej řeziva. Stolařské práce - truhlářská zakázková výroba.

Výroba - pergoly - dřevostavby - zahradní domky - rumpály studen - terasy - dřevěná dětská hřiště Zakázková výroba, e-shop - kuchyně - kancelářský nábytek - postele, předsíňové stěny, vestavěné skříně - bytové doplňky

Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

vedeno jako s.r.o. DOMI interiery s.r.o. Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (postele, ložnice, obytné stěny, ...)

Truhlářská dílna Radim Sladký se zaměřuje na výrobu různorodého nábytku, kuchyňských linek či vestavných skříní. Provádí truhlářskou výrobu na zakázku dle požadavků zákazníků, ke kterým přistupujeme individuálně a snaží se vyhovět jejich přání. Zpracuje zakázky pro zákazníky z okolí Moravského Krumlova, Ivančic, Pohořelic a okresu Brno-venkov.

Služby: - zakázková výroba nábytku - kuchyně na míru, obývací pokoje - poličky, regály, skříně - montáž a demontáž - nábytek, dveře, pergoly, zimní zahrady - rekonstrukce, návrhy interierů, vizualizace - kompletní rekonstrukci bytů.